Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

lauantai 14. syyskuuta 2013

VIELÄ 18 PÄIVÄÄ...

Tänään on lauantai ja 14. päivä syyskuuta. Aurinko paistaa siniseltä, pilvettömältä taivaalta asteiden ollessa vain +10. Mutta Torreviejassa on samaan aikaan jo +20 astetta, joten sinnepä mieli halajaa. No, nyt on enää 18 päivää ja sitten pääsemme ennusten mukaan ainakin +26 asteen lämpöön, joten se helpottaa aika paljon niveleitänikin.

Mutta onhan tässä vielä tekemistäkin, kun kaulurikin on vielä...siis vielä hieman kesken, mutta ei siitä puutu kuin muutama kerros, jota ei kauan aikaa kilkuttele. Mutta sitten vielä kuviosukista terät kudon ja sitten nekin on valmiit. Mutta muuta en luultavasti aloita, vaan kerään rakkaat lankani ja sujautan ne matkalaukkuuni kera puikkojen ja koukkujen ja ohjeiden.

Nyt on kuitenkin vielä tarkistettava kaikki tietokoneet, läppäri, tabletti, kuulokkeet, muistikortit ja lukijat, jotta kaikissa olisi sitten heti virtaakin. Täältä sitten otamme kaikki johdot irti seinästä, jotta ei mitään pahaa tapahtuisi. Onneksi kuitenkin täällä käy ihmisiä katsomassa, että kaikki on kunnossa.

Nyt toivottelen teille oikein mukavaa viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Hyvää viikonloppua teille! Jään odottamaan kertomukselle jatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Ahti! Aurinkoista viikonloppua myös sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!