Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

MATKAKUUMETTA JA JUHLIEN JÄRJESTÄMISTÄ

 

 

Tänään on sunnuntai ja jo 29. päivä syyskuuta. Aurinko paistaa siniseltä, pilvettömältä taivaalta kuten usein Espanjassakin, mutta täällä on asteita vain +6 ja Torreviejassa +20, ottaen vielä huomioon, että Espanjassa ollaan tunti meistä jäljessä.

Mutta toki matkakuumetta on ilmassa ja jännitystäkin, kun tapaamme rakkaat ystävämme siellä pitkästä aikaa eli huhtikuussa tapasimme viimeksi, vaikkakin olemme usein olleetkin Skypellä heihin yhteydessä. Mutta Espanjaan  lähtökin tuntuu jo kuin menisin omaan kotiin. Meillä on hyvä asunto ja näköala on Välimerelle ja kahvipöydän ääressä voi katsella merta vaikka kuinka kauan aikaa…kauas…kauas…

Minulla on voimat vielä aika vähissä, kun en ole jaksanut edes toista tossua tehdä valmiiksi, mutta toinen on jo, vaan eipä sekään asiaa auta, kun on oltava molemmat tossut.

Nyt olen kuitenkin kerännyt hieman materiaalia lokakuuksikin  tänne teidän luettavaksemme eli siis ne julkaistaan vasta lokakuun aikana.

Matkalaukut on jo osittain pakattuna, kun ei kaikkia voi laittaa sinne. Onkohan minulla enää mitään päällepantavaakaan, huhhuh? Toivottavasti jotain löytyy! Verenpaineenikin oli aamulla hieman koholla, mutta otin toki lääkkeet, vaan jotenkin tuntuu kuin pyörryttäisi, vaan sinnitellen….sinnitellen.

Läppäri on tarkistettu ja laitettu tämän koneen kanssa samoihin uomiin, samoin tabletti ja molemmat Buffalot, joten vielä kaikki latauslaitteet ja piuhat mukaan ja sitten saa näitäkin jo laittaa laukkuihin. Niin ja lankoja pitää olla, sillä saan sieltä ihania nukkeja. No, yhden tyttönuken nimeksi tulee Ida Rebecca ja tummaihoisen suloisen pojan nimeksi annan Alex. Ainakin siis nämä nuket on tiedossa, että saan…vai saanko enemmänkin…no, sen näkee sitten. Mutta ainakin olen onnellinen, kun saan nukkeja, kun en voi saada enää mitään lemmikkiä…koiraa…ehkä papukaija puhuva…jeee. sitten jonain päivänä…tai sitten ei, kun kaikkia pitää jaksaa sitten hoitaakin ja kun me totisesti vanhenemme joka päivä. Mutta onneksi ystävillämme on koiria, joten saan heitä halata varmasti joka päivä.

Mutta nyt tästä taisi tullakin aika pitkä, vaan toivonpa, että jaksat lukea tämän loppuun asti ja jatkossa muitakin lörinöitäni ja tarinoitani, jotka ovat tosia ja ihka ikiomia.

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa sunnuntain päivän jatkoa!

Mummi5

6 kommenttia:

  1. Kiitokset tuosta osa 6 -kertomuksesta! Olet Sinä toimelias, jos olet jo lokakuuksi tehnyt postauksia!
    Hyvää sunnuntaipäivää teille molemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Ahti! Kyllähän minun pitää kasata materiaalia, kuvia ja päässäni onkin jo kirjoitukset, jotta senkun vaan raapustelen tänne tuon writerin kautta! Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa sinne teille sinulle ja tuksulle!

      Poista
  2. Niin se vaan reissun aika teille tuli jo. Kovastihan siinä on aina puuhaa ja valmisteluita. Malta nyt välissä lepäilläkin.
    Minulla kiireisin omenoiden säilöntäaika, hilloa ja mehua. Lämmintä omenpiirakkaa ja kylmää vanilijakastiketta. Sitten syystyöt pihalla ja talvi saakin tulla.
    Mukavaa rentouttavaa reissua, me sitten perässä sinne jossakin vaiheessa ilmestytään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi hilmiina! Ainahan reissut tulee kuitenkin liian äkkiä vaikka välillä tuntuukin aika pitkältä. Mutta enää on kaksi kokonaista päivää ja sitten lähdönhetki koittaa ja paluuta emme tiedä! Mukavaa syksyä sinne teille! Pidetään yhteyttä!

      Poista
  3. Hyvää matkaa, ja terveyttä teille, kaippa kivut vähenevät lämpimässä ilmastossa,,,
    toivottaa,,,Paula ja Pinjan perhe..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Paula! Kävin jalkahoidossa ja kampaajalla, joten valmiina lähtöön! Mukavaa syksyn jatkoa ja terveyttä teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!