Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

torstai 26. syyskuuta 2013

ONNEN HUUMASSA…VIHDOINKIN

 

 

Tänään on torstai ja jo 26. päivä syyskuuta. Aurinko paistaa ja tuuleekin asteiden ollessa vain +2 astetta, mutta Torreviejassa on jo +20 eli aikamoinen ero lämmössä. Mutta sinne lämpöön me pääsemmekin jo 7 päivän kuluttua. Ja se tuntuu tosi mukavalta!

Mutta siis eilinen päivä meni hieman “huumeessa”, onnen huumeessa. Kävin tulehduslääkärillä, joka oli aivan ihana naislääkäri, jolla ei ollut kiirettä, vaan oli aikaa keskustella ja paneutua vaivaani. Ja hän antoi minulle estolääkityksen puolen vuoden ajaksi eli koko ajaksi, mitä olemme Espanjassa. Se tuntuu mukavalta! Sitten hän laittaa lähetteen muutamille muillekin lääkäreille huhtikuun jälkeen, joka sekin on hyvä asia ja tuntuu, että nyt vasta minusta huolehditaan. Mutta tälle haavalle ei voi mitään, kun tämä on ihotyypin ja geenien vaikuttama keloidi. Se vuotaa kun vuotaa ja sitten taas menee umpeen ja johan se on tätä tehnyt yli kolme vuotta. Mutta olen onnellinen, että nyt vihdoinkin minutkin otetaan huomioon täällä ja yritetään ainakin auttaa minua kaikin tavoin. Ja selkänikin otettiin huomioon, joten on tiedossa jopa ortopedille pääseminen ja sehän on jo jotain. Siispä, kun huomenna loppuu penisilliini kuuri, niin jatkan tätä estolääkitystä. Nyt pitää vaan ostaa monet, monet lääkkeet mukaamme kuuden kuukauden ajaksi.Siispä matkalaukkumme täyttyy lääkkeistä, lämpimistä vaatteista, langoista ja hyvästä mielestä.

Tänään lähdemme yhdessä vielä shoppailemaan jotain tärkeitä asioita, joita otamme mukaamme.

Ja tiedämme, että meitä odotetaan siellä Espanjassa aivan yhtä innokkaasti kuin mekin odotamme ystäviemme tapaamista. Voin sanoa, että silloin täyttyy silmäni kyyneleistä mun, jotka ovat ilon kyyneleitä.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa syksyistä päivää ja jatkan tarinaamme vielä ennen lähtöämmekin hivenen!

Koira 040

 

2 kommenttia:

  1. Kiitos postauksesta! Sopiva oli myös tuo Violetta Parran laulu tilanteeseesi! Kaikkea hyvää edelleen toivottelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Ahti! Tarinamme jatkuu vielä...ja muutakin on tiedossa...ja lähdönhetkemme ja sen jälkeenkin.

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!