Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

SYKSYISEN RAIKASTA HUOMENTA KAIKILLE

 

115151

Tänään on keskiviikko ja 11. päivä syyskuuta. Aamu aukeni taivaan ollessa vielä pilvien peitossa ja asteiden ollessa vain +13. Kesä jatkuu, mutta syksyn raikkaana. Ja päivä päivältä alkaa hämärtyä aikaisemmin ja aikaisemmin ja sää viilenee joka päivä enemmän ja enemmän. Siispä on se jokavuotinen syksy saapunut jo Suomeen!

044

Onhan siinä pimenevässä syksyssä taas kestämistä ainakin meillä eläkeiässä olevilla ja sairailla. Mutta aina on hyvä asia, jos on mahdollista päästä talveksi johonkin lämpimään maahan. Niinpä mekin pääsemme meille jo niin tutuksi tulleeseen ja ihanaan Espanjaan, jossa meillä on ihania ystäviä.

Siellä saamme viettää kuitenkin yli +10 asteen lämmössä yli talven ehkäpä on +10…+25 asteen välillä sää talvellakin. Mutta toki sielläkin talvet ovat erilaisia, joten ainoastaan muistot edellisiltä talvilta ovat tallella. Silti siellä on parempi hengittää astmaatikollakin kuin täällä Suomen pakkasissa.

Mutta meillä on enää…vielä…22 päivää ja sitten nousemme yläilmoihin vatsassa mukana perhoset. Liput pitää vielä printata ulos ja laukut laittaa sinne ja sitten miettiminen, jotta mitä pitäisi ottaa välttämättä mukaan ja mitä ei niin tarvitse. No, joka tapauksessa langat ja puikot ja koukut ja mallit ja barbit lähtevät mukaani. Barbit siksi, että saan siellä sitten heti kutoa tai virkata heille jotain kivaa, kas, kun käsilläni pitää aina olla jotain tekemistä. Toki tämä kirjoittaminenkin pitää sormet kunnossa ja olenhan aina nauttinut konekirjoituksesta.

Nyt on vielä kuvioneulekaulurini ihan pikkuisen kesken eli ainoastaan resori puuttuu ja sitten henkäisen. Ja jatkan toki kuviosukkien loppuun viemistä. Mutta toki pitää levätäkin välillä, sillä muuten hiki vaan virtaa, kun sinnitellen kudon.

Mutta nyt toivottelen teille oikein mukavaa ja raikasta päivän jatkoa!

images 2

2 kommenttia:

  1. Syksy on tullut ihan jo tosissaan, mutta on tässäkin vuodenajassa hyviäkin puolia. Kauniit värikkäät puut ja sienet metsässä! Mutta kyllä se kesä kuitenkin syksyn voittaa.

    Mukavaa illanjatkoa teille molemmille!

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sari! Kyllä syksy on ja kaunista aikaa. Täällä satoi äsken aika kovin ja nyt yrittää aurinkokin vielä paistaa tummien pilvien välistä. Kyllähän kesä ja lämmin voittaa kaikki muut vuodenajat, mutta kauniita ne on vaan kaikki Luojan luomat vuodenajat. Mutta minulla on jo kova kaipaus Espanjaan ja siellä on Välimeri, jota rakastan yli kaiken! Mukavaa illan jatkoa myös sinulle!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!