Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

tiistai 10. syyskuuta 2013

TÄMÄN PÄIVÄN KOKEET OHITSE

 

 

Huhhuh ja onneksi ohi on!

No, nyt olen ollut kokeissa ja verta otettiin moniin putkiloihin ja bakteeritestikin tehtiin. Toinen testi on huomenna ja sitten vielä ultraäänitutkimus tuon tulehduksen takia, mutta voisi toki ottaa samalla tästä haavastakin. Tätähän ei ole tutkittu perusteellisesti ollenkaan. Ja haava vuotaa jatkuvasti eli tihkuu mätää ja verta, joten lappu päälle vaan ja hissukseen. Nyt onkin kiireinen viikko vai teemmekö me itse tämän kiireiseksi, sillä eihän tuossa labrassakaan mennyt kuin muutama minuutti ja olimme jo tunnin  kuluttua kotona. Ulkona minusta oli aika koleaa ainakin aamulla, mutta toki on luvattu ainakin kesäistä säätä ja +19 astetta.

No, huominen testi ei enää jännitä, kun tiedän, mitä se sisällään pitää. Ja sitten vaan kauppaan ostamaan jotain hyvää kaiken päälle. Mutta eihän näitä vastauksia saa tietää itse, kun vasta sitten 25. päivä, kun on lääkärin vastaanotto. Mutta odotellaan vaan!

Päivät kuluvat ja minä vaan istuskelen tässä koneeni äärellä, vaikka pitäisi tehdä sitä sun tätä, mutta kun en jaksa. Onneksi taas tämä antibioottikuurikin loppuu jo tänään. Pelottaa jo nyt että miten käy, jos tulee tulehdus eikä saada lääkettä?! Mutta kaikki on otettava vaan vastaan, mitä annetaan!

Pian onkin jo kolme tuntia ja saan syödä, kun vatsani huutaa jo nyt “tuokaa ruokaa”. Mutta ei, ei, ei ja ei!

Nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa ja syksyn raikasta päivän jatkoa!

023

2 kommenttia:

  1. On ihan hyvä että istut "vain" siellä koneen vieressä, aina ei tarvitse tehdä ja touhuta. Nyt on aika levätä ja saada itsesi kuntoon, joten hyvällä omallatunnolla senkun istut tai makaat niin paljon kuin vain haluat! Kehosi tarvitsee nyt lepoa, joten huoletta annat sitä itsellesi. Keräät voimia reissuun, jotta jaksat siellä nauttia täydestä sydämestä lämmöstä ja lomasta ja toki rakkaan puolisosi seurasta! Toivon teille oikein ihanaa ja mukavaa ja ikimuistoista reissua, sen olette ansainneet.

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ihanasta ja mieltälämmittävästä kommentistasi Sari ystävä! Yritän nyt noudattaa hyvän ystävän neuvoa, koska olet oikeassa, että pitää saada itseni kuntoon reissuun. Sitä ei aina vaan tule niin ajatelleeksi ennenkuin joku siitä huomauttaa. Olet ihana ihminen Sari! Kiitos sinulle kauniista sanoistasi! Huomenna on taas uusi päivä!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!