Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

torstai 19. syyskuuta 2013

NYT ITKETTÄÄ TOSISSAAN…

 

 

Tänään on torstai ja 19. päivä syyskuuta. Koko päivän on ollut pilvistä ja sataa ja ukkonen jyrisi vielä asteiden ollessa vain +14.

Mutta minä olen niin pahoillani, kun pitää syödä näitä antibiootteja, jotka eivät kuitenkaan auta tähän bakteeriin. En siis todellakaan tajua, miksi pitää syödä kuuri loppuun ja odottaa ensi keskiviikkoon asti, että pääsen infektiolääkärille, kun testi näytti, että tämä antibiootti ei tähän auta. Olen huhtikuun puolesta välistä asti syönyt tätä samaa antibioottia tuloksetta. Nyt alan olla jo niin väsynyt ja voimaton, että onko sekin vielä ihme!

Onhan tässä kuitenkin vielä perjantai ja lauantai, kun pitää syödä tätä mitäänsanomatonta antibioottia. Kova väsymys vaan on ja verensokerikin ja verenpainekin ovat koholla. En todellakaan enää jaksa!

Mutta toivotan teille kaikille täällä piipahtaneille mukavaa illan jatkoa!

Tätä uneksien:

kuva 16

10 kommenttia:

  1. Koita nyt sinnitellä vielä muutama päivä. Ymmärrän oikein hyvin että tuntuu pahalta ja tuollainen on voimia vievää ja rankkaa. Mutta pian pääset lääkäriin ja asiaan tulee toivottavasti apua.

    Jaksamista ja voimia paljon toivottelee Sari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lohdutuksestasi Sari! Tänään lääkäri soittaa meille ja keskustelee sitten lääkkeen vaihdosta joko sulfaan tai penisilliiniin, jotka kuulemma varmasti auttaisivat tähän bakteeriin. No, onhan sekin toivoa ja toivoa ei saa menettää koskaan! Mutta viisi kuukautta olen jo kärsinyt, joten jospa vielä jonain päivänä saisin tuntea oikean elämän...

      Poista
  2. Tuo on hyvä uutinen!

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, elämä voittaa sittenkin! Sain lääkäriltä penisilliiniä sisältävää antibioottia, joka pitäisi taatusti auttaa ja vielä 7 päivän kuuri, jippii! Vihdoinkin!!!

      Poista
  3. Mie niin toivon että paranet voimahalit sinne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi maara! Kyllä tämän penisilliinin pitäisi jo auttaa ja uskon näin itsekin! Ja ensi viikolla on tulehduslääkäri, niin elämä voittaa! Kahden viikon kuluttua olemmekin jo Espanjassa!

      Poista
  4. Toivon sinulle paranemista, ja jaksamista, jospa siellä espanjan lämmössä toivut kokonaan,,,
    ...toivossa on hyvä elää..

    Paula ja Pinja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Paula ja Pinja! Jospa tämä penisilliinikuuri nyt auttaisi ja sitten tulehduslääkäri ja sitten Espanjan lämpö! Siellä kun nauttii kuusi kuukautta, niin uskon, että olen kunnossa! Itsehoito paras hoito! Toivoa ei saa koskaan menettää! Mukavaa viikonloppua teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!