Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

perjantai 6. syyskuuta 2013

ISKU VASTEN KASVOJA JA SUORAAN SYDÄMEEN SATTUU

 

 

Tänään on perjantai ja 6. päivä syyskuuta. Taivas on pilvien peitossa ja asteita on +14.

Niinpä olen minäkin pilvien peitossa, kun tulehdus on jälleen iskenyt vain viikon ilman antibioottia ollessani ja kuten se on tehnyt niin monet kerrat ennenkin. Enpä muista edes enää tervettä päivää, kun olen saanut syödä huhtikuun puolesta välistä alkaen antibioottia viikon välein. Eipä tässä paljon voimia enää ole.

Ja nyt kävi niin ikävästi, että eilen minulle tuli niin huono olo ja oireet näytti tulehdukselta. Mieheni soitti Terveyskeskukseen ja pyysi lähetettä, joka olisi itse pitänyt viedä toiselle puolelle kaupunkia ja silloin minä olisin huonossa kunnossa joutunut olemaan aivan yksin kotona. Sellaistahan ei voinut tehdä omaishoitaja, joka kantaa vastuunsa hoidettavastaan. Siispä ajattelimme, että sen näytteen voisi viedä aamulla tuohon lähellä olevaan omaan Terveyskeskukseen, jossa sairaanhoitaja voisi heti katsoa tulehduksen ja näin olisin saanut heti lääkkeen avukseni tuskaani. Mutta niin ei käynyt! Mieheni soitti aamulla ja kysyi asiaa, niin saikin vastaukseksi, että se näyte olisi pitänyt viedä eilen, että tänään ei enää oteta sitä vastaan. Tänään on perjantai ja sairaanhoitajilla ei ole aikaa tutkia näytettä, kun on paljon muitakin potilaita. No, tiedänhän minäkin, että näytteen tutkimus ei olisi vienyt montaa minuuttia ja näin olisin minäkin mieheni kanssa säästynyt pahalta mieleltä. Mutta tämä hoitaja sanoi vielä miehelleni, että menkää yksityislääkärille hakemaan resepti! Kyllä tuli kyyneleet silmiini, kun sain tällaisen kuulla, minäkin jo 68 vuotias ja sairauksia on ihan tarpeeksi. Mutta onneksi kaapissamme olikin antibioottia ja aloitin ottamaan sitä ja näin saan tuskani pois. Mutta mielipaha jäi eikä tänne enää ikävä tule!

Itse aion sitten Espanjassa kuntouttaa ja vahvistaa itseäni. Täällähän en ole koskaan saanut edes Kelalta mitään kuntoutuskutsua, kuten niin monet muut ovat saaneet.

Mutta tällaista taas tällä kertaa ja uskon, että vielä tämä minunkin elämäni tästä iloksi muuttuu, jos sydän vain kestää.

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua ja sellaista se elämä on!

screen-shot-2013-08-07-at-2-53-22-pm

6 kommenttia:

  1. Voi ystäväni, voimia sinulle ja iloa päivääsi, koeta unohtaa nuo ilkeämieliset sanat ♥
    Tuollaista kohtelua olen juurikin itse myös saanut, ja kyllä se satuttaa, mutta ei jäädä suremaan.
    Olen pahoillani vuoksesi, niin kauan olet lääkkeitä joutunut käyttäämän eikä helpota, toivottavasti aika kuluu nopsaan ja pääset lämpimään aurinkoon nauttimaan ja unohtamaan.
    Iloa päivääsi heitän tältä ripauksen ja toisenkin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ystäväni seijastiina ja lohdutuksestasi! Uskon, että moni muukin on saanut samanlaista kohtelua ja se ei tunnu hyvältä. Mutta nyt otan antibioottia ja pääsen ensi viikolla tutkimuksiin ja sitten infektiolääkärille vielä ennen matkaamme. Mutta on ilo päästä Espanjan aurinkoon kuntoutumaan ja nauttimaan terveellisestä ilmastosta ja hyvistä ystävistämme! Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  2. Voi Rakas Helena, Ystäväni! Tk:ssa tapahtui hoitovirhe!!!
    On se vaan merkillistä, ettei sinua hoideta, vaan kiusataan ja pompotellaan.
    Olen niin pahoillani!
    *Halaa Helenaa*
    Toivotaan, että se infektiolääkäri antaa Tk:lle palautteen. (minun ortopedi teki niin tekonivel leikkausen jälkeen, kun kohdallani oli toimittu väärin :(
    Toivon kuitenkin ilonpilkahduksen päivääsi!!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja halauksesta tuksu ystäväni! Kyllähän se vaan niin pahalta tuntuu. Ja tämä haavakin on vuotanut jo ainakin kolme viikkoa, mutta siihenkään ei ole muuta hoitoa kuin antibioottivoide ja suihkuttelu.Että ei tää mukavalta tunnu. Mutta ensi viikolla on kokeet ja sitten kahden viikon kuluttua on lääkäri, joten eiköhän sieltä jotain selviä. Verensokerikin oli aterian jälkeen 5.3 ja kuumemittari näytti 34.1 joten olo ei todellakaan ole hyvä! Mukavaa päivän jatkoa teille!

      Poista
  3. Voi miten ikävää ja epäasiallista toimintaa! Kehtaavatkin jättää hoitamatta. Toivottavasti tuo tilanne nyt paranee ja jos ei, niin menet lääkäriin viikonlopusta huolimatta. Myös päivystyksessä voivat auttaa. Nyt kun pääsisit PIAN tuon infektiolääkärin luo ja saisit oikeat lääkkeet ja avun tuohon hankalaan ja kipeään vaivaan.

    Toivotan sinulle nyt kuitenkin paljon iloa ja onnea päivääsi!

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sari! Eilen sanottiin päivystyksessä, siis Keskussairaalan, että omalle terveysasemalle vaan mentävä. Mutta meillä oli vielä aiemmin saatuja antibiootteja, joten otan niitä ja sitten ensi viikosta kahden viikon kuluttua on infektiolääkäri. Mutta kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu ja pian lennämme pilvien yläpuolella, jossa on aina aurinkoa ja hyvää musiikkia korville kuulokkeiden kautta, niin matkakin sujuu hyvin. Aurinkoista päivän jatkoa sinulle!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!