Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

maanantai 9. syyskuuta 2013

KIIREINEN VIIKKO JA HAAVA VUOTAA

 

 

Tänään on maanantai ja jo 9. päivä syyskuuta. Aurinko paistaa ja tuuli on tyyni nyt ja asteita on luvattu +22, joten kaunis syksy jatkuu täällä aina vielä lokakuussakin, vaikka asteet vähenevät.

Mutta meillä on jo kiireinen viikko, kun tutkimuksia riittää näin viimeisillä viikoillakin. Tänään on silmälääkärini ja näkökenttä tutkimus, huomenna laboratorio ja samoin keskiviikkona ja torstaina onkin sitten ultraäänitutkimus, mutta siis tulehdusten takia ei vuotavan haavan vuoksi. Niinpä niin, haavani on vuotanut jo kuukauden päivä mätää ja verta. Ilman lappua ei voi olla ja suihkuttelu on kuulemma parasta, joka auttaa. Vaan eipä sekään ole nyt auttanut! Mutta sinnitellään nyt vaan vielä nämä kolmisen viikkoa ja sitten pääsen Espanjaan, kauan on odotettu ja kaivattu, vaan viimein sekin toteutuu.

Mutta tällaista tänään ja seuraavina päivinä ja nyt en taas ole jaksanut kutoakaan, mutta jospa sitten huomenna…

Nyt toivottelen teille oikein ihanaa ja aurinkoista päivän jatkoa!

Save0357

4 kommenttia:

  1. Voi kun pistää kiukuksi että et saa apua tuohon vaivaan heti! Nyt tiukkana VAATIMAAN apua ja nopeasti aika sinne erikoislääkärille. Ei ihmisiä noin saa kohdella, tuollaista vaivaa ei kenenkään tarvitsisi kärsiä noin älyttömän pitkään.

    Ihanaa kun silti jaksat olla noin positiivinen ja täynnä intoa ja paloa elämään ja reissuun. Sinun kaltaisia ihmisiä maailma tarvitsee ollakseen parempi paikka.

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sari! Onhan tämä tosi ikävää, kun ei auteta oikein missään asiassa. Mutta huomenna, keskiviikkona ja torstaina on jotain ja sen jälkeen sitten selviää, mitä on. Mutta tulehduslääkärihänon sitten 25. syyskuuta ja ehkäpä sitten saisin jo estolääkityksen. Kiitos ihanista sanoistasi Sari, jotka lämmittävät sydäntäni.Mukavaa illan jatkoa ja huomiseen!

      Poista
  2. ((((((Helena))))))
    On se kumma, kuussakin on käyty, eikä silti kukaan osaa hoitaa vuotavaa haavaa kuntoon...
    Wanhalle hoiturille tulee mieleen, että kunhan vaan siellä ei olisi joku vierasesine...kun se leikkauksen jälkeen on tullut...
    VOIMIA<3 <3 sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu! No, juu, eihän tähän vuotavaan haavaan osaa kukaan sanoa mitään. Mutta sen verran olen kuullut Cardio Aspirinista että jätin sen nyt pois. Mutta kaikki selviää sitten kun selviää! Kaunista kesäistä illan jatkoa sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!