Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

torstai 5. syyskuuta 2013

ENÄÄ 27 PÄIVÄÄ

 

 

Tänään on torstai ja 5. päivä syyskuuta. Kirjoitan tätä kuitenkin tänään 4. päivä syyskuuta ja laitan writerin kautta sitten huomenna julkaisuun.

Nyt on siis enää 27 päivää lähtöömme ja joka päivä vähenee ja jännitys kohoaa. Eilen kuitenkin kävin hammaslääkärissä ja ei tälläkään kertaa reikiä. Tosi hienoa! Mutta toki syynä on ollut tuo sähköhammasharja, josta olen nyt kolmelta hammaslääkäriltä saanut kehuja hampaiden hoidosta.Nyt on mennyt jo kaksi vuotta ilman reikiä, vaikka on diabeteskin! Eilen sain myös kutsun infektiolääkärille ja ensin toki kaikenlaisiin kokeisiin. Sekin tässä jo jännittää! Mutta eiköhän sitä selvitä ihan kaikesta, kun on tähänkin asti selvitty. Mutta paljon on vielä asioita hoidettavana.

Tänään olen kutonut tuota kuviokauluria ja nyt olen jo toisessa kavennuksessa ja sitten taas aloitan kuvion, joten kyllä sekin tässä valmistuu pikku hiljaa kuten sukatkin.

Nukeille en ole nyt kutonut mitään, kun pitää keskittyä nyt itseeni enemmän ja sitten taas keväällä toivottavasti uusin voimin jaksan taas kutoa nukeillekin vaatteita. Ja kyllähän sieltä Espanjastakin saa kauniita nukkeja, kuten tuo Melodykin on niin suloinen. Ja lankoja toki pakkaan matkalaukkuun ison kasan ja puikot ja koukut ja mallikansiot ym.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa!

20121229_113323

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa että sait näin nopeasti ajan lääkärille! Hienoa, ja uskon vakaasti että saat avun sieltä.

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sari! Juu, joudun erilaisiin kokeisiin, mutta nyt on taas tulehdus päällä kovine kipuineen. No, viikon olinkin taas ilman lääkettä. Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

      Poista
  2. Huojentavaa, että pääset infektiolääkärin vastaanotolle. Uskon ja toivon, että hän keksii avaimen hoitoon!
    Mukavaa. lähestyvää viikonloppua sinne!
    Halaus<3 tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu ystäväni! Juu, ensi viikolla on labrakokeita ja ultraäänitutkimus ja sitten kahden viikon kuluttua on lääkäri. Mutta nyt on taas tulehdus, että sillai! Mukavaa viikonloppua sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!