Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

perjantai 13. syyskuuta 2013

USKO, TOIVO JA RAKKAUS…

 

 

Usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus.
Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa. Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.(1 Kor. 13:4-7)

 

224557

Tänään on perjantai ja 13. päivä syyskuuta. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja asteita on +15, mutta eiköhän se siitäkin vielä lämpene muutaman asteen.

Olen nyt miettinyt, jotta miten tätä jatkaisin, kun en kaikkea saa tänne yhdellä kertaa syötettyä, vaikka niin haluaisinkin. Siispä jälleen lyhyesti ja ytimekkäästi.

21

Alkuaikoina päivät kuluivat unelmoiden…

achki_cars-avto-multfilmy-13417

…vuodetkin kuluivat ja autokin vaihtui…

barany-lyubov-risunki-5964

…musiikistakin nautimme molemmat, mutta siitä sitten taas myöhemmin…

75

…ja joka viikkoa sama ilo…tänään on jo perjantai, vaikka eihän se meidän päiviä muuta mitenkään, kun kaikki päivät ovat yhtä kiireettömiä tahi kiireisiä, mutta töihin ei tarvi mennä enää…silti viikonloppu on aina viikonloppu…

143

…ja Rakkaus on aitoa, joka ei katoa minnekään eikä sitä riistetä pois…

love-with-heart-t2

Ajattelin ensin laittaa tänne pienen videonauhan pätkän siunaustilaisuudestamme, mutta jätänkin sen myöhäisempään ajankohtaan.

Toivotan teille kaikille aurinkoista viikonloppua ja rakkautta ja lämpöä toisianne kohtaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!