Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

HELENAN JA TIMON KOHTAAMINEN OSA 2

 

card-god-must-have-sent-you

Kun Helena alkoi laittamaan ruokaa, niin heti Timo oli auttamassa ja kuorimassa perunat. Siis jo ensimmäisenä tapaamispäivänä he tekivät kaiken yhdessä ja siitä päivästä muodostui todellakin hyvin onnellinen päivä molemmille.

images 3

Mutta koska kaikki hyväkin loppuu aikanaan, niin tuli heillekin ilta ja eron hetki. Timo lensi Ouluun tyhjään kotiinsa ja Helena jäi viettämänsä päivän muistoihin.

Näin Timo soitti Helenalle joka ikinen päivä ja kirjoitti sähköpostitse useita kertoja päivässä, joihin Helena hyvin aktiivisesti vastasi.

Seuraavana päivänä Timo meilasi helenalle viestin, että haluaa suunnitella yhteistä tulevaisuutta.

IMG_0002

Siihen ajatukseen myös Helena oli valmistautunut jo edellisen talven aikana hänen  äitinsä ollessa pitkiäkin aikoja sairaalassa ja näin Helena oli hyvin yksinäinen ja suri äitiään.

Näin jatkui syksy ja Timo alkoi tapailla Helenaa joka viikonloppuna eli Timo tuli perjantaina Helenan luokse ja lähti sunnuntaina Ouluun, koska Timolla oli työ Oulussa.

Helenan äiti pääsi sitten kovan taistelun jälkeen Helenan luokse sairaalasta ja Timon kanssa he yhdessä hoitivat äitiä joka viikonloppu. Näin myös Helenan äiti tuli tietämään, että Helena ei jää yksin äidin saadessa kutsun pois keskuudestamme. Helenan äiti myös piti hyvin paljon Timosta ja oli hyvin onnellinen, että Helenan ei tarvinnut jäädä yksin. Helena ja Timo matkustivat myös sinä syksynä aika paljon.

Mutta tämä tarina jatkuu seuraavalla kerralla…

6 kommenttia:

  1. Mukavaa kuulla ♥♥
    Onnellinen pari on löytänyt toisensa.
    Kuin samasta puusta veistetty.
    Joskus sellaista ei koskaan tapaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi seijastiina! Näin on meillä käynyt ja tinen lukee jo toisen ajatuksetkin! Ehkä tämä on hieman harvinaista ja vanhanaikaista, mutta uskon että joka oksalla on jokaiselle tarkoitettu ihminen, se oikea!

      Poista
  2. Joku on joskus sanonut, että jokaisella on se oma vastakappale olemassa. Te olette omanne löytäneet.

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sari! Näin sitä sanotaan ja monet ovat myös meistä sanoneet että olemme kuin vakka ja kansi tai Kieku ja Kaiku. Mutta näin on käynyt meillä!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ja tuossa ylempänähän on taas jatkoa osa 3!
      Pitänne tuottaa tuutin täydeltä jotta ehdin ennen lähtöämme!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!