Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

VOIKO ENÄÄ SULOISEMPAA OLLA...

Tänään on keskiviikko ja 23. päivä huhtikuuta. Aurinkohan se tuolta siniseltä taivaalta möllöttää ja yrittää toki kaikkensa, että lämmittäisi meitäkin, mutta kun kylmä tuuli päätti puhaltaa pohjoisesta oikein kovalla kyydillä, niin eihän siinä lämpöä tule. Toisin on Espanjassa, aijaijai, kenpä siellä nyt onkaan! Juuri meidän lähtömme jälkeen siellä alkoikin jo lämmetä, joten on aika kovin menneet maailman ilmastot sekaisin. Talvi tuli sinnekin aikaisemmin kuin ennen ja nyt on tullut kevätkin jo aikaisemmin. Millainen sitten on kesä siellä? Nythän siellä on jo +25...28 astetta!
Mutta enää muutama kuukausi ja voimme jo olla pilvien yläpuolella! Nyt kuitenkin olemme täällä ja suunnitelmiahan pitää ajatella, jotta ne onnistuisivat myös.

Espanjassa ollessamme minulla oli aikaa olla ulkona, syöttää noin 50 kissaa eri paikoissa ja hellii koiraystäviämme kuin myös tavata ystäviä, jotka ovat meille hyvin tärkeitä. Minulla oli aikaa myös virkata suloiselle Rosa ystävälle tällainen:

Tämä ihana ja suloinen Rosa on niin viisas ja kultainen ja ymmärtää kaiken, mitä hänelle puhuu. Nytkin hän tietää, että Hele on tuon mekon virkannut rakkaudella ja hän oli mennyt pissilenkillekin hyvin ylväänä ja kantaa mekkoa hienosti. Mitä minä vielä teen Rosalle, niin aivoissa hurisee toki jotain, mutta jatkan vasta sitten, kun olemme siellä eikä aivoni tarvitse ajatella, että pian pitää taas lähteä. Siellä voin rauhassa elää kiireetöntä elämää eli kuten Eino Grön laulaa: Vähemmän kiirettä, enemmän aikaa...

Voi, teitä Rosa ja Rölli, me tulemme pian!


Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa ja aurinkoista päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!