Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

NYTPÄ TAHDON OLLA MA, UUDEN KODIN LAITTAJA...

Tänään on keskiviikko ja jo 16. päivä huhtikuuta. niin se vaan huhtikuukin jo humahtaa ohitsemme ja alkaa toukokuu ja kesä ja kärpäset ja muut kiusankappaleet. No, eihän meidän tarvi sitä kiusausta kauan aikaa kestääkään, kun pakkaamme viimeiset rippeet laukkuihin ja hyppäämme koneeseen ja lennämme jälleen pilvien yläpuolella hymyssä suin kohti uutta elämää Espanjan auringon alla. Siellä on ihmis ystävät ja siellä on koiraystävät ja myös ihanat kissaystävämme, joten siellä riittää touhuamista.

Kyllä onkin jo ikävä Espanjan lämpöön, jossa ei kolotuksia eikä särkyjä lainkaan. Ja kun haavakin vuoti niin siihenkin tuli siellä selvyys mikä bakteeri sen on aiheuttanut ja mikä antibiootti siihen puree. Täällähän siitä haavasta ei ole löytynyt mitään yli kolmeen vuoteen jonka aikana se on vuotanut.

Mutta nyt lähtee siis tavaroita roppakaupalla Toriin myyntiin ja kaikki menee hetkessä, tai ainakin aika nopiasti. Mutta eihän me vielä voida kaikkea myydäkään, kun olemme täällä vielä kuitenkin jonkin aikaa käppäilemässä.

Nyt kuitenkin laitan tänne ikävän torjujaksi hieman kauniita maisemia Espanjasta:
















Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Onnea tulevaan elämään Espanjassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ahti! En meinaa kestää enää tätäkään aikaa täällä, kun siellä on jo kaikki valmiina! Mukavaa päivän jatkoa sinne teille!

      Poista
  2. Koska olette jo muuttamassa ?
    Me nautitaan lastenlasten vierailusta ja hyörinää riittää.
    Rauhallisen mukavaa pääsiäisen aikaa teille molemmille. .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on koti jo siellä joten suunnitelmissa ainakin olisi syyskuuhun mennessä tai heti kun on kaikki saatu myytyä. Ainakin tavaroita menee kuin kuumille kiville! Mukavaa pääsiäistä sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!