Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

tiistai 15. huhtikuuta 2014

RAUHALLISTA PÄÄSIÄISVIIKKOA

Tänään on tiistai ja jo 15. päivä huhtikuuta. Taivaalla lentelee vaaleita, ohuita pilviä ja tuuli heiluttelee puiden oksia. Asteita on luvassa +9, joten kesää kohden olemme menossa.

Enpä minä erikoisemmin täällä Suomessa kesää odottele, vaan odotan ystäviemme jälleen näkemistä Espanjassa, jonne pian pääsemmekin. Kun katselen noita Espanjassa otettuja valokuvia, niin katselen niitä kaiholla ja kaivaten. Siellä on ystävät, niin ihmiset kuin koirat ja kissatkin, siellä on elämä ja siellä on aurinkoa lähes läpi vuoden.

Tällä hetkellä on siis kova myyntirumba edessä, kun valikoiden viemme mukanamme vain harvat ja valitut. Mutta hyvinpä on kauppa lähtenyt käymään ja halavalla ne annetaankin ja hyvällä sydämellä, että saavat hyvän uuden kodin.

Käsitöitähän tuskin ehdin edes tehdä, vaikka joskus mielessäni käykin kaiken muun lisäksi. Mutta nyt yritän ainakin saada tämän verensokerini parempaan tasapainoon, kun tuppaa aamuisin olemaan liian alhaalla eli 4.1 ja 4.3, vaikka illalla olisi yli 9 tai 10.
Mutta siinäpä onkin ystävän hyvät neuvot olleet tarpeen ja tänään oli vielä 4.3, vaikka jo puolitin tabletin. Mutta ehkäpä pian jätän tämän toisen pois kokonaan. Ja lääkärillehän täällä ei pääse, kun ensin pitää mennä labraan, jonne en siis voi mennä näin alhaisella verensokerilla. Sitten kun saan ensin nämä kuntoon, niin sitten labraan ja ensin soittoaika saraanhoitajalle, joka kertoo tuloksia ja katsoo, josko tarvii edes mennä lääkärille. Hierojallekaan en saa mennä ilman lääkärin lupaa, mutta jos ei saa edes yhteyttä lääkäriin, niin sitten pitänee olla hierojalle menemättä ja kärsiä vaan jäykkyydestä ja säryistä. No, jospa se aurinko vielä paistaisi tännekin koloon ja ainakin viimeistään Espanjassa se paistaa, koska siellä on oma sairaanhoitaja ja siellä pääsee lääkärillekin vaikka samana päivänä. Ja sairaalasta saa aina hyvän ensiavun, joten minäkin siellä pelastuin. Ja olen siitä todellakin kiitollinen ja onnellinen!

Mutta tässä sitä nyt vaan naputellaan tietokoneelle aivolohkojen halvauksesta huolimatta ja toivon, että saisin elää vielä pitkään ja monta onnellista vuotta Espanjan auringon alla.

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja rauhallista pääsiäisviikkoa!





4 kommenttia:

  1. Hyvää pääsiäisviikkoa teillekin!

    VastaaPoista
  2. Oikein mukavia päiviä teille vielä täällä koti-Suomessa. Olette rohkeita, kun päätöksen maasta muutosta teitte... me vaan istutaan saunatuvassa haaveilemassa auringosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin teille vaaleanpunaisen haaveilijoille kauniissa saunatuvassanne, jotka olette omin käsin taiteilleet. No, me mennään terveydellisistä syistä eli minun takiani. Pistänpäs meiliä sinulle tulemaan! Uotappas!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!