Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

perjantai 4. huhtikuuta 2014

JEEEES, JA NYT KOTONA TURVALLISESTI

Tänään on perjantai ja 4. päivä huhtikuuta. Aurinko paistaa ja suvituuli kutsuu kesää jo tänne Pohjolaankin. Me saavuimme eilen kuuden kuukauden oleskelulta Espanjan auringon alla. Matkamme meni kohtalaisesti tai hyvin oikeastaan, sillä pilotit lensivät tosi mahtavasti pilvien yläpuolella ja lento oli tasaista. Kun saavuimme kentälle, niin siellä odottikin meitä jo oma, rakas automme, joka oli talvehtinut oikein hyvin tämän ajan. Onneksi matkalaukut olivat täynnä myös ruokaa ja makeisia leivonnaisista puhumattakaan, sillä leivonnaiset ovat hyviä ja halpoja ja niitä myydään kilohinnalla, joten aika monta mahtuukin kiloon.

Eilen piti heti laittaa uusi nettikin käyttöön, kun Espanjassa meillä oli vain mokkula ja sillä ei kovin paljon voinut tehdä. Nyt kuitenkin sain jo laitettua kaikki nettiin ja toimiviksi. Juuri tässä latailen tabletin kautta SkyDriveen kuvia Espanjasta tältä ajalta, jotka on tosin otettu puhelimellani. Mutta sekin toimii nyt moitteettomasti.

Samoin Skype toimii kaikissa koneissa ja laitteissa, kuten myös feikkari. Siis kaikki hyvin!

Vielä pitää läppäristä ottaa kuvia aika suuri määrä ensin buffaloon ja sitten SkyDriveen eli OneDriveen ja silloin ne on kaikkien laitteitteni saavutettavissa.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne hyvää huolta!


2 kommenttia:

  1. Tervetuloa Suomeen ja oikein hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Ahti! Aurinkoista viikonloppua myös sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!