Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

lauantai 5. huhtikuuta 2014

KYLMYYS JA KOLEUS VAAN JATKUU...JA JATKUU...KAIPAAN JO KESÄÄ TAI ESPANJAN LÄMPÖÄ

Tänään on lauantai ja 5. päivä huhtikuuta. Aurinko on paistanut jälleen koko päivän, mutta kylmä tuuli on puhaltanut luihin ja ytimiin. Huomiseksi onkin luvattu sadetta, joten sitten taas sää lämpeneekin. Odotan silti innolla Suomen kesää ja siitepölyjä ja ötököitä, jotka hetimiten pistävät minua. Hyi, olkoon, miten kestän tämän kesän yli! No, ehkäpä tämä on se viimeinen kesä, jonka täällä näen.

Muuten olen vain oleskellut ja vienyt tiedostoja koneelta toiselle välillä ison buffalon, pienen buffalon tahi tikun avulla. Pian sitten Nukku-Mattikin jo kutsuu meitä.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä!

6 kommenttia:

  1. Älähän nyt, kyllä se kesä sieltä tulee ja sen mukana monta kivaa juttua! Luonto herää ja kevään edistymistä on mukava seurata. Ötökät on toki inhottavia, mutta se on se lämmön hinta.

    Kovasti odotan kuvia nukeista vaatteineen, varmasti on tässä talven aikana paljon tapahtunut sillä rintamalla. Olisi kiva nähdä potretti kaikista.

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ystävä kommentistasi! Olipa mukavaa kuulla sinusta pitkästä aikaa. Jos laittaisit meiliä niin "sulle salaisuuden kertoa mä voisin..."! Niin, sain 11 nukkea lisää Espanjassa, mutta ne ovat siellä odottamassa! Mukavaa sunnuntaita sinulle!

      Poista
  2. Minä taas nautin kotimaan keväästä ja kesästä.
    Mun lempipuuhia ovat ikkunanpesu ja pihan haravointi. Molempia odottelen sormet syyhyten.
    Piha-askareisiin jo alettiinkin. Kiinnostavaa seurata, mitä tuolta pihakasveista taas ilmestyykään. Tuleeko paljon/vähän mansikkaa, omenoita, marjoja yms.
    Meri, jokiranta, tutut lenkkipolut, eväät repussa rannalle, sukulaisvierailuja, lastenlapsia, puhdas vesi ja ilma.
    Onhan näitä ilonaiheita täälläkin,
    Espanjassa on pian liian kuuma aika ja tuhottomasti turisteja.
    Nautitaan nyt täällä, eikös vaan ja etsitään hyviä puolia.
    Tosin mekin on jo varattu ensitalvi, vuokrasopimus taskussa.
    Mukavaa sunnuntaita teille molemmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että tulette taas talven viettoon. Me taas lähdetään jo syksyyn mennessä ja vuokrasopimus on ikuinen eli paluuta ei oo eikä tuu! Siellä ei ole liian kuumaa eli ei niin kuumalta tunnu kuin täällä Suomessa ja kyllä siellä rauhallista on ainakin minne me menemme. Ja rannalla on mukavaa kävellä ja tavata ystävällisiä ihmisiä ja kissoja. Nyt pitänee vaan kiirusta. Mutta mukavaa sunnuntaita myös sinne teille!

      Poista
  3. Kotiutuminen on näemmä alkanut. Kevät tulikin aikaisin tänävuonna ja kohta on ihana kesä. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kotiutuminen on alkanut siivouksilla ja pyykinpesulla. Mutta onneksi tuo rakas puolisoni tekee sen. Mutta nyt alkaa helpottaa matkaväsymyskin ja tuntuu että elämä on voitettu takaisin. Tosin en vieläkään jaksa oikein kutoa, mutta jospa sitä vielä...Mukavaa uuden viikon alkua!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!