Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

torstai 3. lokakuuta 2013

TORSTAI 3.10.2013 LÄHDÖNHETKI KOITTAA

 

 

Jaahas, huomenta kaikille! Nyt, kun te tätä luette, on jo torstai ja meillä on jo kova tohina päällä. Aamuvalmistelut ja auton pakkaaminen, jotka tietysti tekee oma rakkaani.

Siinä sitten laitetaan itsemme lentokuntoon eli tarkoittaa, jotta mahdollisimman mukavat vaatteet vain päälle, jotta jaksaa istua ahtaissa tiloissa neljä ja puoli tuntia. Tosin Ryanairin lentäjät ovat niin kokeneita ja ihania, että lentävät aina etuajassa. Eväät pakataan laukkuihin ja tabletti ja kuulokkeet, jotta minä voin siellä sitten nauttia musiikista kuulokkeiden kautta koko matkan ajan.

Mutta ensin siis hyppäämme lastattuun autoomme ja käännämme auton nokan kohti Tamperetta Pirkkalan lentokenttää. Siellä sitten odottelemme parisen tuntia, mutta sitä ennen toki käymme jossain syömässä kunnon aterian. Ja sitten kun koneen ovet avataan, niin sitten vaan ahtaudun sinne istumaan kera vatsassani olevien perhosten. Ja nyt alkaa kone nousta ilmaan ja kaikki laitteet pitää sammuttaa. Mutta jeee ja hurraa, nyt olemme ilmassa, pilvien yläpuolella ja sitten tasainen lento. Tosin aina on ollut Ranskan yläpuolella turbulenssiä, mikä hieman keinuttaa, mutta lentäjät hoitavat tämänkin keikahdukset hienosti yli vuorten. Sitten alammekin jo lähestyä Alicantea ja jännitys vaan kohoaa…

No, nyt ilmoitetaan, että laskeudumme, joten korvat menevät taas hieman lukkoon kuten noustessakin, mutta nieleskelemällä ne taas aukeavat. Ja nyt kolahtivat pyörät maahan ja hurraa ja nyt olemme perillä Alicantessa. Ihmiset odottavat vuorojaan ja niin mekin, jotka menemme vasta viimeisinä sieltä pois kiittäen ja hymyillen henkilökunnalle ystävällisyydestä.

Ja tuollahan ovatkin jo meidän hakijat, joten ei muuta kuin autoon matkalaukut ja kassit ja itsekin sinne tuppaudumme ja matkan tekoon. Matka kestää noin 45 minuuttia ja olemme asuntomme talon edessä, jossa meitä odottaa jo tosi hyvät ystävät. Siinä sitten riemua riittääkin ja kyyneleitä ja lähdemme sisään asuntoon. Koska en vielä tiedä, milloin saamme netin sinne, niin siksi jo nyt hieman kirjoittelen tunnelmastamme, jonka tiedän toteutuvan. Mutta tämä oli siis vasta torstai-ilta, kun saavuimme ja seuraavan päivityksen teen plakkariin 23. päiväksi, joka on meidän 9-vuotis hääpäivä, mutta josta kerron siunaustilaisuudestamme  3 vuotta sitten.

Nyt toivottelen teille mukavaa tulevaa viikonloppua ja nähdään taas Espanjasta käsin!

3

4 kommenttia:

  1. Kiitos kommentistasi! Kävimme tuksun kanssa tänään Kangasalla ja Tampereella. Näin kaksi nousevaa suihkukonetta nousevan ilmaan kirkkaassa auringonpaisteessa! En kyllä ihan tarkasti erottanut, olitteko juuri jommassa kummassa niistä koneista! Hyvää reissua!

    VastaaPoista
  2. Hei.. olen taas valvonut pitkän tovin, hesasta on tulossa yötä myöten tyttären pojan perhe kainuuseen,,joten jo tiedänkin alkavat olla perillä mummilassa,,Siiri 9 ja Sylvi 1v..te oottekin jo lämpimässä,, onnea teille sinne kauas,, löysin sinut fb ja pyysin

    kaveriksi,,varmaan huomaatkin kun avaat sen.. nyt hyvää yötä,, meenkin peiton alle..
    Paula,,Pinja ja ukkeli,,

    VastaaPoista
  3. Hyvää matkaa ystävä ja kaikkea iloa ♥
    Olen tässä sairastellut ,nyt toipilaana koetan blogeja katsella.

    VastaaPoista
  4. Olen täällä käynyt kurkkimassa kuulumisia. Teillä ei kai netti vielä toimi
    Aurinkoisia päiviä teille molemmille

    VastaaPoista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!