Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

maanantai 28. lokakuuta 2013

TERVEHDYS ESPANJASTA

 

Tänään on lauantai ja 5. päivä lokakuuta. Torstaina siis saavuimme tänne määränpäähämme, jossa lämpötila oli +28 astetta. Asuntomme on aivan upea pieni  kotomme täällä puolen vuoden ajan. Näköala on Välimerelle ja 6. kerroksesta.

Eilen oli perjantai ja silloin olivat ystävämme luonamme myös kahvilla ja rupattelua riitti. Kun he lähtivät, niin me lähdimme etsimään kauppaa, vaikka toki ystävämme olivat varanneet tänne ruokaa ja vettä. Mutta koska oli niinkin kaunis ja lämmin sää, niin porhalsimme kohti Consumia, johon on 3 kilometrin matka, mutta me kiertelimme ja kaartelimme noin 7 kilometrin lenkin ja minäkin kävelin jyrkkiä mäkiä ylös työntäen pyörätuoliani. Mutta siinähän ne käsivarren lihakset ja jalkalihaksetkin sitten vahvistuvat. Mutta oli todellakin aikamoinen lenkki ja minun osuuteni siitä oli heti 600 metriä. Mutta olimme aivan hiestä märkiä, kun saavuimme kotiimme. Sitten vaan vihanneksia suuhun ja nukkumaan toki suihkun kautta. Aamulla nukuimme pidempään kuin kotona Suomessa, kun heräsimme vasta kello 8 ja aurinko oli juuri nousemassa kello 8:01. Se oli niin mahtava näky, että otin siitä kuviakin.

IMGA0622

Aurinko nousi tänään kello 8:01 Välimeren ylle…

IMGA0623

…se oli todellakin mahtava näky…

IMGA0624

…ja taivaanranta oli kaunis.

Mutta tällaista siis tällä kertaa ja kirjoittelen tästä päivästä lisää vielä. Nyt toivottelen teille mukavaa illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!