Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

tiistai 1. lokakuuta 2013

PIENI PLÄJÄYS LISÄYS

 

Tänään on tiistai ja 1. päivä lokakuuta. Hienoisia pilviä leijailee taivaalla ja niin leijailee myös perhosia vatsassani. Ihana lähdönhetkemme lähenee ja pääsemme +30 asteen lämpimään ja terveelliseen ilmastoon. Ja mikä ihanuus, kun saamme nauttia siellä rauhassa kokonaista kuusi kuukautta. Me siis todellakin vain olemme ja nautimme kaikesta kauniilla Välimeren näköalalla ikkunoistamme.

Mutta jo aiemmin kirjoittamani päivitys tupsahtikin nyt juuri, kun laitoin siihen hieman vauhtia, kun olisi tullut vasta illalla. Mutta nyt kirjoittelen näitä tänne plakkariin jo näin päiväsaikaan, niin ne julkaistaankin sitten samaan aikaan, nääs.

Eilen sain juu väripläjäyksen päähäni ja matkalaukut on tupaten täynnä pakattuna. Vielä käsimatkatavarat (10 kg) ja sitten olemme valmiina lähtöön, joka tosin tapahtuu vasta torstaina.

Mutta nyt vielä viimeinen siivous , sanoi juuri rakkaani, ja sitten joitakin asioita kaupungilla eli kakun osto, tapaamispäivämme 13 vuotta ja kihlajaispäivä 9 vuotta, joten on kakun paikka tänäänkin.

Nyt toivottelen teille mukavaa lokakuun alkua ja punaisia poskia raikkaassa säässä!

20130930_164542

Itse nappaamani kuva kännykälläni

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää!
    Onnittelut juhlapäivästä teille molemmille!

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Sari! Pian lähdemme tyttäreni luokse kakkukahville! Aurinkoista päivän jatkoa sinulle!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!