Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

KESKIVIIKKO 2.10.2013

 

 

Huomenna tai siis tänään, kun tämä ilmestyy, on keskiviikko ja 2. päivä lokakuuta. Sään pitäisi ainakin ennustusten mukaan olla +10 paikkeilla vielä pitkään, joten hyvin kaunista syksyä tänä vuonna saammekin.

Minä olen aina rakastanut tällaisia raikkaita, tyyniä, aurinkoisia syyssäitä, jolloin on mukavaa samoilla metsissä, kun puiden lehdet peittävät jo maan pinnan, ja ne kahisevat kävellessä niiden päällä. Maisemat ovat niin värikkäitä vielä jonkin aikaa, kun puut pudottavat lehtensä ja käyvät talviunille ja sitten taas heräävät uuteen kevääseen uusin voimin. Ja niinhän se on useimmiten ihmistenkin kanssa, että talvella ja näin syksyllä, kun alkaa päivät lyhentyä ja pimentyä, niin ihminen on paljon väsyneempi kuin sitten keväällä, kun luonto puhkeaa kukkaan.

Minä kävin maanantaina jalkahoitolassa ja kylläpä tuntuikin hyvältä aivan kuin olisin tansseihin lähdössä. Jaahas, no  siitä ajasta on todellakin ikuisuus, mutta ainahan sitä voi miettiä syntyjä syviä ja menneitä muistella.

Tällainen lyhyt päiväys vain tällä kertaa ja nyt toivottelen teille mukavaa päivän jatkoa!

kuva 12

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Ahti! Huomennakin tupsahtaa sitten päivitys, mutta me olemme jo sitten pilvien yläpuolella, joten ...mukavia hetkiä!

      Poista
  2. Oikein turvallista, onnellista ja hauskaa reissua.
    Me täällä nautitaan vielä aurinkoisesta syyssäästä sieniretkellä.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa ja lämmintä reissua teille. Nauttikaa olostanne, ilmastosta, maisemista ja toistenne seurasta sydämen kyllyydestä!

    -Sari

    VastaaPoista
  4. Kiitos kiitos rakkaat ystävät! Palataan taas! Nyt kirjoitan puhelimen kautta kun netti onpois.

    VastaaPoista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!