Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

KESKIVIIKKO 30.10.2013 ESPANJA

 

 

Tänään on keskiviikko ja 30. päivä lokakuuta. Aurinko nousi kuten joka aamu on noussut.

20131030_073403

Näin aurinko nousee joka aamu Välimeren ylle…

20131030_073417

…kun me syömme aamupalaa…

20131030_073758

…ja meinaa jäädä Fitness muro kurkkuun, kun tulee kiire napata kännykälläni kuva…

20131030_073841

…ja näin kaunista saamme katsella joka aamu…

Mutta tänään oli aamulla vain +18 astetta, vaikka se onkin kohonnut jo +25 asteeseen näin illalla. Mutta tänään kävimme lääkärillä Torreviejassa taxilla ja sain verensokerilääkkeet, kun en voinut niitä edellisiä ottaa enää, kun sain ripulin ja kovat vatsakivut, jotka nyt ovat hävinneet.

Huomenna aloitan siis uuden verensokerilääkkeen ottamisen, joka ei aiheuta ripulia. Siis kaikki hyvin täällä! Haava ei ole vuotanut yli  kuukauteen ja tulehdus on pysynyt poissa näillä tulehduslääkärin antamilla lääkkeillä. Paljon olemme olleet ulkona ja minäkin kävelen lähes päivittäin näin aluksi 100 metriä, jota sitten lisään pikku hiljaa, en enää rehkien tai sisulla. Syömme hyvää ruokaa kanaa ja kalaa ja vihanneksia. Ja juuri söimme alkukeittoa, kylmää vihanneskeittoa ja kyllä olikin hyvää, njam.

Huomenna saamme suomalaisia vieraita ja nautimme kahvit kera Tiramisu kakun, joka on niin taivaallisen hyvää. Perjantaina kaksi ystäväämme kokoontuu meille kera kahden karvakuonon ja pidämme käsityökerhoa. Eli tarkoittaa siis, että kudomme ja juttelemme ja juomme kahvit kera makoisten leivonnaisten ja nauruakin riittää yli rajojen.

Mutta huomenna siis on niin kuin lepopäivä, kun aloitan uudet lääkkeet, joten yritän huomenna kasata materiaalia shoppailustamme.

Nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa illan jatkoa ja lähetän teille kaikille aurinkoa sinne pimeyteen. Sydämeesi aurinko talleta, niin pimeinkin päivä on valoisa!

2 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa! Mahtavaa että terveystilanne on parempi, hienoa kerrassaan!

    Mukavia, lämpimiä ja leppoisia päiviä teille toivottelee Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sari ystäväni! Täällä on todellakin aivan ihanaa olla!
      Uusi päivä alkaa ja huomenna on täällä pyhäpäivä. Mukavaa lokakuun viimeistä päivää sinulle!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!