Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

keskiviikko 28. elokuuta 2013

VOIMAT ALKAA PALAUTUA

 

 

Tänään on keskiviikko ja 28. päivä elokuuta. Aurinko on paistanut siniseltä, pilvettömältä taivaalta, mutta tuuli on heiluttanut puiden oksia aikamoisella vauhdilla asteiden ollessa kuitenkin +21.

Täällä minä vaan lepäilen ja katselen ulos pilviin ajatuksin, että pian olemmekin pilvien yläpuolella ja Espanjan auringon alla. Siellähän se talvikin taittuu entiseen tahtiin ja toivottavasti tulen paremmissa voimissa sitten taas keväällä takaisin tänne kotiin.

037

Tänään olen jo kutonutkin ja sain toisesta sukastani jo kantapään tehtyä ja nyt aloitan toisen sukan kantapäätä. Tein molemmat sukat samaan kohtaan, kun kuviot on aika monimutkaisia sitten jälkeen päin tehtynä.

Mutta eilen siis söin suklaata ja sekös nostaa hurauttikin verensokerini yli äyräitten, mutta se oli vain se kerta, kun sitä söin, kunnes tulee seuraava kerta.

Nyt toivottelen teille oikein leppoisaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Laitahan kuvia kutomuksistasi kun ehdit, niitä on niin kiva ihailla!

    Suklaalla on koukuttava vaikutus, syömään on helppo alkaa, mutta lopettaminen on vaikeaa. On se vaan niiiin hyvää!

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sari! Juu, laitan kuvia ja nukkejen vaatteitahan on blogissani Vaatteita nukeille! Juu, suklaa on tosi hyvää vaikka verensokeria nostaakin, mutta silti syön aina joskus!

      Poista
  2. Helenalle hyvää kesän loppua ja kiva kun kävit kylässä ♥
    Kaukomaille taas lennätte syksyn tullen kuin muuttolinnut, ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Seijastiina! Juu, me lennämme lokakuun alussa ja palaamme kun muttolinnutkin, kunnes jälleen...Oikein ihanaa ja raikasta syksyä sinulle!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!