Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

tiistai 20. elokuuta 2013

ELÄKELÄISEN KIIREITÄ JA MURHEITA

 

 

00bz051GtBd

Hyvää huomenta kaikille!

Tänään on tiistai ja jo 20. päivä elokuuta. Aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja puutkin nauttivat vielä viimeisiä hetkiä vienon kesätuulen keinussa asteiden ollessa +20. Ja muutenkin on luvattu ennusteissa hyvin kaunista syyskuutakin.

nature-images-84

Meillä on enää vajaa 7 viikkoa, kun pääsemme Espanjan auringon alle. Siellä pääsen ulkoilemaan Välimeren beachille vaikka joka päivä ja siitä minä nautin.

Mutta nyt on vielä tuhat ja sata työtä tekemättä ja pitää muistaa sitä ja tätä ja tota ja kutoa tuo ja tuo ja se ja se. Huhhuh, sanon minä ja kun tähän vielä lisätään näiden blogien remontointi, niin on siinä yhdellä mummelilla tekemistä ja miettimistä. Ensin viet koneelle kuvia, sitten viet määrätyt kuvat kuvatiedostoon ja sitten pikku buffaloon ja vielä isoon buffaloon ja sitten läppärille, jossa voin sitten Espanjassa päivitellä blogejani. Ei ole ihme, jos verenpaineeni heilahtaa turhan korkealle pulssin hakatessa tuhatta ja sataa.

Mutta yritän toki rentoutuakin välillä…

035 2

…ja pian lähdemme sitten kauppaan shoppailemaan…

…lankoja…lankoja…lankoja…langaton hiiri…ym.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille tänne piipahtaneille oikein ihanaa päivän jatkoa!

Rose

2 kommenttia:

  1. Minäpäs nappasin tämän blogin osoitteen itselleni.
    On muuten outoa, että bloggeri ei näytä, vaikka olisi blogiaan päivittänyt, siunkin blogi on muka päivitetty 4kk sitten, vaikka kun menee ja avaa, huomaa, että olethan päivityksiä tehnyt...
    Mukavaa illan jatkoo sinne!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommentistasi tuksu ystäväni! Juu, olen minäkin huomannut, että päivitykset eivät kaikille näy. Kyllähän minä näitä päivityksiä yritän tehdä ahkerastikin välillä. Aurinkoista päivän jatkoa sinne teille ja lämmin halaus mukanaolostasi!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!