Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

lauantai 24. elokuuta 2013

RAUHALLINEN LAUANTAI

Tänään on lauantai ja 24. päivä elokuuta. Taivas on sininen ja aurinko paistaa asteiden ollessa +19. Onhan se mukavaa, kun syksy on kaunista ja aurinkoista, niin menee meilläkin tuo syyskuu mukavasti. Viikko vielä ja taas kuukausi vaihtuu, mutta seuraavan kerran kun vaihtuu kuukausi, niin silloin olemmekin jo lokakuussa. Mutta eipäs mennä asioitten edelle, vaikka mielelläni olisinkin jo Espanjassa.

Mutta väsynyt olen vaan ollut ja haava on syöksenyt mätää ihan pikkuisen, mutta laitoin antibioottivoidetta siihen ja lapun päälle, niin kyllä se siitä.

Otin kyllä päikkäritkin, sillä annoin itselleni luvan myös nukkua päivällä parisen tuntia. Tunnen, että olen liian väsynyt, joten pitänee ottaa kaikki nyt vaan rauhallisemmin, kun tuo verenpainekin on taas yli 150. No, otin aamulla kolme pilleriä verenpaineeseen, joten muutaman pykälän se oli alentunut, kunnes jälleen nousee. Pitää vaan sinnitellä joka päivä!

Täällähän me vietämme aikaamme tietokoneiden ääressä hyvin paljon. Minun pitäisi viedä tältä koneelta buffaloon kuvia ja katsoa eli tarkistaa läppäri, että siellä olisi kaikki tarvittava tavara. No, jospa huomenna jaksaisi taas paremmin. Ehkäpä söin vähän liikaa, kun ostimme eilen Nokkosvarrasleipää, joka on niin taivaallisen hyvää, että söin kokonaisen pyörylän. Voisin toki syödä vielä lisääkin, mutta jos nyt pitäisin vyöni hieman tiukemmalla ja selviäisin ilman sitä huomiseen. No, siihen en kyllä usko, sillä vatsani huutaa oikein Nokkosvarrasleipää!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa lauantaipäivän jatkoa!





4 kommenttia:

  1. Onnea uudelle blogille, vai onko tämä uusi. Uudistettu kuitenkin.
    Mistä varasitte asunnon, onko sama kuin edellistalvenakin. Me emme vielä ole tehneet muuta, kuin päätöksen talvehtia "etelässä".
    Varauksia emme ole tehneet, kun paikkakin on vielä harkinnassa.
    Mutta piakkoin pitänee alkaa varailemaan, ettei jää ihan viimetippaan.
    Aurinkoista sunnuntaita teille molemmille, meilläkin upea sää pihahommiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos, hilmiina! Kyllähän minä perustin jälleen uuden blogin niinkuin synttäreitteni kunniaksi. Muita blogeja olen uudistanut paitsi tuo uusi blogini myös Vaatteita nukeille! Me olemme nyt saaneet asunnon ystäviemme kautta heidän ystäviltään. Mutta aiemmin otimme Rantuulta. Aurinkoista sunnuntain jatkoa myös sinne teille!

      Poista
  2. Lämmin halaus sinne! Voi kuinka rukoilen, että olotila parantuisi, tuon haavan suhteen...on se vaan niin omituinen juttu, ettei tämmönen wanha hoituri meinaa uskoa, ettei siihen MUKA olisi hoitokeinoa! *pyörittelee päätään*
    Onneksi lomanne ajankohta lähenee ja se jo sinällään tuo puhtia :)
    Niin uskon!
    Mukavaa pyhäpäivän jatkoo sinne
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos tuksu! Niin, haavalle voi siis tehdä jotain, jos menee uusinta leikkaukseen, mutta siitäkään ei voi olla varmoja, ettei tule samanlaista levittymää. Ja leikkaukseenhan minä en enää mene! Mutta kyllä se siitä taas tokenee kun laitan antibioottivoidetta päälle. Mutta nyt aamupäivällä alkoikin tuo infektiopaholainen ja pian sainkin antibioottikuurin ja olokin hieman jo helpottui. Että tällaista, mutta kaikestahan selviää, jos henki kulkee! Aurinkoa sinne teillekin ja pitkää, kaunista kesää!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!