Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

lauantai 31. elokuuta 2013

AURINKOISTA ELOKUUN VIIMEISTÄ PÄIVÄÄ

 

 

Tänään on lauantai ja jo 31. päivä elokuuta. Aurinko paistaa ja asteitakin on vielä +18.

Olenpa tänään jo jaksanut kutoa kantapäätäkin toiseen sukkaan, vaikka se hidasta onkin, kun teen siihen pystyraidoituksen kahdella värillä. Mutta kyllä se siitä valmistuu taas, kun saan voimani paremmaksi.

Meillä on enää 33 päivää, kun liitelemme pilvien yläpuolella ja pääsemme +25 asteen lämpöön täältä jo hyvinkin koleasta Suomesta. Ihanalta se vaan tuntuu!

Mutta nyt toivottelen teille oikein ihanaa elokuun viimeistä päivää!

1175145_634392979911869_382673760_n

10 kommenttia:

  1. Reissun odottaminenkin on mukavaa, kun tietää että kohta pääsee lämpimään ja hienoja maisemia ja paikkoja katselemaan.

    Aika taituri olet tuon kutomisen kanssa!

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sari! Todellakin on ihana tunne, kun tietää, että pääsee lämpimään ja voi koko talven olla siellä ulkonakin. Tänään jo yritin vähän kutoa toista kantapäätä. Mukavaa illan jatkoa sinulle!

      Poista
  2. Voi että! On teillä ihanaa odotusta, ne päivät menevät hujauksessa :) Mukavia päiviä sinne, toivotaan että tulehduspeikko pysyy teidän kulmilta pois :)
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu! Onhan meillä nyt jännittävät ajat, kun pitää taas ottaa niin paljon kampetta mukaan, kun kuusi kuukautta siellä oleilemme. Mutta ihanaa aikaa siellä tulee olemaan ja asunnosta on merinäköala ja se merkitsee minulle niin paljon. Ja ihana uima-allas alue jne. Mutta raikasta syksyä sinne teille!

      Poista
  3. Heippa naapuri! Minäkin vihdoin palasin blogielämään. Voi että, luin että sinulla on ollut kovia kipuja; toivottavasti antibiootit alkavat pian auttaa.
    Ihanaa että pääset Espanjaan talveksi, saat nauttia lämpimästä <3
    Vaarille terveiset :)
    -Bemu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan vaan bemu! Kyllä olet ollut ajatuksissani joka päivä! Ihanaa, että olet taas maisemissa! Raikasta syksyä sinulle!

      Poista
  4. Kiitos vierailustasi. Sinulla onkin uusi blogi. Tallennankin muistiin. Paranemishaleja sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Olen sairastellut niin paljon, että en ole jaksanut käydä blogeissa, mutta nyt yritän aina käydä! Mukavaa syksyä sinulle ja kaikille rakkaillesi!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!