Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

sunnuntai 25. elokuuta 2013

TUSKAA JA KYYNELEITÄ...

Tänään on sunnuntai ja jo 25. päivä elokuuta. Taivas on ollut koko päivän sininen ja puutkaan eivät ole kovin paljoa oksiaan heilutelleet asteiden ollessa +20.

Todellakin olisi ollut ihana päivä, jos ei tuo tulehduksen paholainen olisi jälleen iskenyt kimppuuni ja puhkaissut, puhaltanut ja puhkunut tuota haavaa taas auki. En muuta toivoisi, kuin että saisin edes yhden päivän elää ja olla ilman tuskaa ja kipua! Tiedän, että se on mahdottomuus, mutta silti sitä toivon. Minulla on niin kovat kivut ollut päivällä, mutta onneksi nyt tällä kertaa sain antibioottikuurin tosi nopiaan, vaikka sekin aika, mikä piti apteekista hakea lääke, tuntui minusta ikuisuudelta. Mutta nyt taas otan kaksi tablettia aamuin illoin, joten jospa tämä nyt auttaisi edes jonkin aikaa. No, nythän meni sentään kolmisen viikkoa, joka on jo tämän vuoden aikana ennätys. Mutta lähete on nyt tulehduslääkärille, joka sitten joskus punnitsee, mikä auttaa ja mikä ei ja miten voisi auttaa. Sain kuitenkin neuvon, että pitää juoda paljon ja levätä. No, tuo lepääminen on hieman jäänyt vähemmälle, mutta nyt on siis ihan pakko levätä noilla lääkkeillä.

Mutta meidän lähtömme vaan lähenee ja se on sentään mukavaa taas, kun pääsee kuin toiseen kotiin ja ihanien ystäviemme luokse. Siellä voin ulkoilla enemmän ja uima-allas on pihassa, joten sinne vaan polskuttelemaan. Jospa siellä sitten vahvistuisin ja olisin paremmassa kunnossa kuuden kuukauden jälkeen, kun saavumme tänne kotiin.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille tänne piipahtaneille oikein leppoisaa sunnuntain jatkoa!

6 kommenttia:

  1. VOI, EI!!!!
    Juuri noi se menee, kun ei hoideta, ei parane!
    Toivottavasti tuo lähete ehtii ennen lähtöänne!
    ja minä "wanhan ajan hoitaja tiedän, että apua ON! kun vain se otetaan käyttöön! ESTOlääkitys!!!
    Halaus ja rukous Jumalalle, että auttaa!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu! Enpä usko, että lähetekutsu tulee ennen lähtöämme, mutta kyllä siellä pärjää. Mutta toki olemme siitä maininneet jo useamman kerran, että estolääkitys, mutta ei vaan anneta. Mutta toivotaan, että tämä lääke nyt auttaisi, kun otan 800 mg päivässä 5 päivän ajan ja yritän levätä ja juoda. Halaus sinulle myös!

      Poista
  2. Voi kun kurjaa. Toivottavasti pääset lääkäriin ennen reissua, muistithan sanoa että kiire olisi? Toivottavasti lääkkeet auttaa ja tuo uusi lääkäri osaa antaa sellaiset lääkkeet että tuosta vaivasta pääsisit. Paranemista toivon!

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sari! Toivottavasti pääsisin tulehduslääkärille, mutta epäilen. Mutta lääke jos auttaa niin sekin on jo hyvä asia. Halaus sinulle Sari!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!