Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

perjantai 28. marraskuuta 2014

KUULUMISIA PITKÄSTÄ AIKAAN

Tänään on perjantai ja jo 28. päivä marraskuuta. Onpas aika mennyt kuin siivillä. Ja paljon on tapahtunut kaikenlaista. Mutta haavani on vuotanut jo parisen viikkoa, mutta onneksi täällä pääsin lääkärille, joka suositteli ihotautilääkäriä, jolta sain antibioottikuurin 2 kuukaudeksi ja joka pitäisi auttaa näihin iho-ongelmiin, kuten myös vuodon loppumiseen. Hänelle tämä tällainen haavan muoto oli tuttua. Maanantaina menen ultraan tästä haavasta, jolloin lääkäri saa tietää, että tuleeko vuoto haavan sisältä vai onko ihosta johtuvaa. Olen siis hyvissä käsissä!

Josef on kovin jo kasvanut ja hänestä on tullut Josef Perfecto ja on jo yli 5 kuukautta. Mutta tänään saimme laitettua jo verhot ikkunaan olohuoneessa ja onpa taas kodikasta. Mehän otimme ne pois, kun tuo pikku hurmuri tuli taloon ja häntä kiinnosti kovin verhot. Mutta kyllä hän on viisastunut ja ymmärtää toki kielloille hyvin. Nyt hankinnan kohteena on vielä jonkinmoinen lipastosenkkihyllystö ja kulmakaappi ja joitakin laatikostoja, joihin saan jotain tärkeitä tavaroitani. Minullahan on jo 6 rottinkikoria ja eri kokoisia, joihin saan langat ja käsityöt ja puikot ym.
Tässä siis rottinkikoreja eri kokoisia käsitöilleni, tottakai...
...ja ainakin osa nukeistani mahtui kuviin mukaan...
...ja heitähän on siis 120 nukkea ah, niin ihanaa...
...ja kaunista playa Flamencon rantaa...

 ...täällä on tosi kaunista ja hyvä elää ja olla...
...ja sitten viimeinen huipennus tälle päivälle...minä ja sauvat pitkästä aikaa...hyvän ystäväni kulkiessa vierelläni rollarini kanssa, että jos väsy yllättää. Ja yllättihän se, kun en ole kuukausiin kävellyt. Mutta tänään kävelin tätä kotikatuani pitkin ensin 250 metriä alaspäin ja saman verran toki ylös päin, joka nousee koko ajan eli ...jihuu...500 metriä sauvakävelyä on nyt tehty ja aloitettu yksin kulkijan kampanja, joka jatkuu maanantaista lähtien joka päivä.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Kiitos taas kuulumisista! Tsemppiä kävelykuntoutukselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Ahti ja mukavaa päivää sinne teille!

      Poista
  2. Ihanat kuulumiset. Mukavia kävelylenkkejä ja Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt ja mukavaa päivän jatkoa myös sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!