Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

perjantai 21. marraskuuta 2014

ESPANJAN KUULUMISIA PITKÄSTÄ AIKAA JA JOSEF 5 KUUKAUTTA

Tänään on perjantai ja jo 21. päivä marraskuuta. Päivä on ollut pilvipoutainen ja lämmin. Ja lämmin sää jatkuu edelleenkin, vaikka marraskuu lähenee uhkaavasti jo loppua. No, pian alamme hankkimaan jouluisia asioita, koska vietämme me täälläkin joulua ja koristelemme kuusen ja ikkunat.

Muuten on aika mennytkin oikein hyvin, vaikka väsymystäkin on ollut tämän haavan vuodon seurauksena, mutta nyt sekin on hyvässä hoidossa. Kunhan joulu menee, niin on vielä kylmä aika, mutta sitten odotan jo maaliskuussa, että aurinkokin jo lämmittäisi hieman enemmän ja pian koittaa aika, että minäkin pääsen jatkamaan kuntoutustani uima-altaalla juosten vesijuoksua.

Ja Josef on ollut meillä nyt jo kuukauden ja on tänään juuri 5 kuukautta. Hän on niin muuttunut ja tullut viisaammaksi ja on hyvä oppimaan ja touhuaa kovin. Mutta hän on minulle myös aivan koko maailmani ja perfecto sylivauva, joka rakastaa hellimistä ja sylissä nukkumista. Hän on juuri sellainen, kun olen toivonutkin!





 ...meidän ihana suloisuus Josef...5 kuukautta...
Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Oi että onkin ihanainen Josef, Varmasti onnellisin koira ikinä.
    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Kiitos enkulin käsityöt! Niin olen minäkin niin koko sydämestäni onnellinen, kun saimme Josefin! Hän on vaan niin ihana jopa kissalenkeillä! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Hyvää marraskuun viimeistä viikkoa!

    VastaaPoista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!