Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

IHANA PÄIVÄ TAAS ILLASSA

Tänään on sunnuntai ja jo 9. päivä marraskuuta. Päivä on pimentynyt ja painunut iltaan. Mutta sää on ollut yllättävän lämmin ilman kylmää tuulta 20 astetta.
Tämä päivä on ollut myös hyvin mieleenpainuva ja ihana päivä. Niin, on toki isänpäiväkin, mutta kun minulla ei ole enää isää, niin emme sitä silloin viettäneetkään muutoin kuin toki ajatuksissani on aina ihana isäni kuin myös ihana äitini. Kaipaan heitä jatkuvasti sydämessäni!
Mutta  me päätimme pitkästä aikaa lähteä rannana kissoja tapaamaan Josefin kanssa, sillä onhan Josef jo sentään iso poika 4kk 2 viikkoa. No, laitoimme kissojen ruokakassin valmiiksi ja juotuamme nessut, pääsimmekin jo lähtemään Josefin istuessa sylissäni. Ensin menimme autolla Välimeren rannalle, josta kävelimme ihanaa rantaboulevardia pitkin kissojen ruokapaikalle. Matkalla sinne päätepaikkaan oli toki jo joitakin kissoja, joille annoimme ruokaa ja siitä jatkoimme matkaamme päätepisteeseen. Sieltähän ne tutut, ihanat kissat hyppivät aidan yli kuin ennen vanhaan ja heitä oli koossa 19 kissaa ja kaikille ruokaa riitti. Josef istui sylissäni kuin tatti ja seurasi ja kuunteli kun hänelle selitin, että kissat ovat kavereita ja tuomme heille ruokaa, koska heillä ei ole omaa kotia, niin kuin sinulla on. Josef oli niin hienosti siellä koko matkan sylissäni, että nyt voimme huokaista ja jatkaa syöttämistä joka päivä eli noin 40-50 kissaa kolmessa eri paikassa.
Kun palasimme kissalenkiltä, niin poikkesimme vielä kiinalaiseen, koska ajattelin ostaa nyt koreja käsitöitä varten ja lankoja varten ja ostimme uuden 5 metrin flexin ja kaksi purkki punainen ja sininen ja toinen jauhoille ja toinen makarooneille ja sitten kaunis vaaleanpunainen kukka tuli mukaamme kaunistamaan keittiön pöytäämme. Oli todellakin ihana reissu ja huomenna jatkamme ja käymme tapaamassa heinikön kissoja.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa illan jatkoa!
 Meitin suloinen Josef...
 ...minun ihana sähköpianoni...
 ...ja rannan kissoja, joita oli tänään 19...
 ...hurmaava Välimeri...
 ...aurinko pilven takaa kurkistaa...
 ...ja kissojen ruokapaikkaa ja oleskelupaikkaansa...
 ...tässä on jo syöty ja nyt on pesun aika...
...ja minun kaksi suurinta rakkautta...
 ...voih, ihana Välimeri...sen tuoksu...sen tyrskyt...aaaah...
 ...taivaan kauniit pilvet...
 ...niin sininen on taivas ja niin sininen on meri myös...
 ...tällainen kori osui silmiini enkä saanut katsettani enää irti...
 ...ja sieltähän löytyikin sisältä vielä kaksi koria...
 ...ja löytyi Josefille puserolangatkin...
...sekä kaunis kukka koristamaan keittiön pöytäämme.

Näiden kjuvien myötä, sanon teille kaikille hyvää yötä ja kauniita unia enkeleiden kuvia!

2 kommenttia:

  1. Oli varmaan kiva elämys Josefille! Sulla on samantyylinen värimaailma, kuin mun emännällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Ahti! Juu, Josefille on aina elämys tutustua uusiin paikkoihin,mutta vielä turvallisesti sylissäni. No, juu, vaaleanpunaista pitää olla kaikkialla. Sanotaanhan niin, että värillä ei ole väliä, kunhan on vaaleanpunaista. Ehkä se onkin meitin vanhojen mummojen ajatusmaailma, että maailmaa voisi katsella vaaleanpunaisena ja kauniina ja kaikki olisi ystävällisiä toisilleen ja olisi kaikilla hyvä olla, enkeleiden suojassa. Mukavaa päivän jatkoa sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!