Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

maanantai 15. joulukuuta 2014

TURVALLISTA UUTTA VIIKKOA KAIKILLE

Tänään on maanantai ja jo 15. päivä joulukuuta. Eli eilen tuli 4 kuukautta, kun olemme täällä asuneet ja kylläpä on mennyt nopiasti. Nyt on kyllä joulukuusi ja koristeet ja valotkin ostettu, mutta ei ola vielä voitu ottaa esille, kun pitää ostaa vielä muutama jatkojohto. Parvekkeella on kaunis valaistu tähti, joka vaihtaa niin kauniisti väriään.

Mutta mitäpä meille nyt kuuluu? No, sanoisinko aika hyvääkin kuuluu, kun ulkonakin voi olla aina jos ei sada ja sadettahan täällä ei kovin paljon vuodessa edes tule. Ja Josef kasvaa kovin ja painoakin on tullut hyvin lisää ja syö hyvin. Keskiviikkona Josef menee taas trimmaukseen ja sitten tuleekin jo iso poika sieltä ulos ja seuraavan kerran sitten otamme trimmauksen kuukauden päästä. Me taas ajattelimme mennä sillä aikaa katselemaan uutta buffaloa, kun nämä kaksi 500 gigan buffaloa on jo täynnä. Ja pitäisihän se joulupukki sitten tuoda myös uuden koneen meille, joka olisi sitten ikuinen. Mutta sää on ollut nyt pilvinen, mutta lämmintä, vaikka eilen satoi koko päivän. Tänään saimme nämä patteritkin kuntoon, kun ei lämmennyt ja eräs mies sitten hoitaa uuden patterinkin, niin ei tarvi paleltua enää. Ja vastahan se kylmä talvi on edessä, vaikkakin on luvassa toki vielä 18-19 astettakin lämmintä ja täyttä aurinkoa.

Mutta joulu se vaan tulla jolkottaa ja sitten se taas on pian ohikin. Ja odottelemme taas uutta kevättä ja kesää. Niin se aika vaan rientää ja me nautimme täällä olostamme täysin sydämin. Ja hyvin täällä pärjäämme, kun tuo  englanti on hieman hallussa kouluajoilta 50 vuotta sitten. Mutta täällähän se vaan paremmin muistuu mieleen, kun sitä käyttää. Ja ihmiset ovat niin ystävällisiä ja kaikki hoituu nopiasti.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa joulun odotusta!

6 kommenttia:

  1. Hyvää joulun odotusta myös sinule ja Timolle!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset joulu/uudenvuodenkortista! Se tuli tänään perille. Oli iloinen yllätys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun pääsin yllättämään! Olette niin ihania molemmat ja lämmin halaus teille!

      Poista
  3. Kyllä Espanjassakin sataa, joskus ihan tulvimiseen asti. Olin yhden talven manner-Espanjassa ja koskaan en ole niin paljoa palellut.
    Nyt tammikuussa sitten saarille :)
    Vaan niinhän se on, että yksi tykkää tyttärestä ja toinen äidistä.
    Hauskaa Joulua ja kivoja kelejä ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Anonyymi! Toki täälläkin sataa täällä Torreviejassa, mutta 360 päivää on ilman sadetta vuodessa, joten sade tekee välillä ihan hyvääkin. Täällä on nytkin luvassa 19 astetta, joten riittää minulle hyvin, kun en ole mikään auringonpalvoja. Oikein mukavaa joulua sinulle!

    VastaaPoista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!