Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

torstai 4. joulukuuta 2014

JA ELÄMÄ JATKUU...JA JATKUU...JA JATKUU...

Tänään on jo torstai ja 4. päivä joulukuuta. Voi, että nämä päivät menevät lentäen siivillä eteenpäin ja kohta on taas ihana kevät ja kuuma kesä, jolloin jo pääsee uimaankin tai vesijuoksua juoksemaan altaalle. Aika kuluu ja mitään en saa aikaseksi! Minun pitäisi kutoa nukeille vaatteita ja ötököille vaatteita ja toki Josefillekin jotain kivaa ja viimeistellä itsellenikin keskeneräisiä, mutta kun ei vaan jaksa. Aina on vaan kova väsymys päällä ja verensokerikin huitelee yli 10 koko päivän ja aamullakin on jo huimasti koholla. Mutta sinnittelen nyt vaan! Onneksi tämä haavan vuotaminen on ainakin jo hoidossa ja sain antibioottia kahden kuukauden ajalle, jonka jälkeen sentään on kontrolli hänen luokseen.
Mutta meidän Perfectomme Josef vaan kasvaa ja on niin kiltti poika kaikin puolin. Mutta hänestä sitten enemmän omassa blogissaan.
Joulukin se tulee jo jolkottaen ja pitänee se valkoinen kuusi hankkia vielä. Kun hieman mietityttää, miten Josef suhtautuu siihen koristeineen ja palloineen, mutta onhan se kokeiltava ja vahdittava ja kiellettävä ja ainahan Josefkin oppii, kun kieltää, että sitä ei saa koskea. 


Karvislenkillä olimme tänään ja kyllä olikin raikasta, kun viime yönä satoi ja ukkosti niin kovin, mutta koko päivän on paistanut aurinko. Josef istuu niin kiltisti sylissäni koko sen ajan, kun kissat syövät. Täällä on tosi mukavaa olla, kun ei ole pakkasia eikä liukasta eikä räntää.
Nyt toivottelen teille oikein mukavaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi hyvälle elämän jatkuessa ja saat nauttia täysillä kauniissa ympäristössä rakkaittesi kanssa. Sinulla on rakas Josef joka on hellyttävä pieni suloisuus ja hälle kun aikaa ja rakkautta antaa sylin täydeltä, niin kyllä siinä on nauttimisen aihetta yllinkyllin molemmin puolin.
    Olethan muistanut juoda vettä tarpeeksi, sillä vesi se on voitehista paras.
    Kaikkea hyvää ja onnellista yhdessä oloa teille.
    Tässä muistelen kun olin Espanjassa kuukausi sitten nauttien auringon paistaessa, mutta nyt olen täällä kotonani ja
    täällä meinasin tänään liukastua jo heti aamutuimaan, sillä oli niin pliukkasta.

    Voimia ja rakkautta!

    Samoin kiitos oikein mukavaa illanjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos, Sirkka, ihanasta kommentistasi! Olehan varovainen, ettet loukkaa itseäsi! Ja oikein mukavaa illan jatkoa myös sinulle ja suloiselle pikkuisellesi!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!