Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015 KAIKILLE - FELIZ ANO NUEVO 2015

Tänään on keskiviikko ja 31. päivä joulukuuta. Vanha vuosi loppuu ja uusi vuosi on alkanut, kun aamulla heräämme. Paljon on mahtunut kaikenlaista tähän kuluneeseen vuoteen. Toivotaan vielä parempaa ensi vuotta. 

Olen nähnyt niin monta uudenvuoden vaihtumista, että me toki nukutaan, kun ampuvat raketit taivaalle. Nuokin rahat, jotka lentävät vain taivaalle, voisi käyttää ihmisten ja eläinten elämisen parantamiseen. On paljon kissoja ja koiria ja muitakin eläimiä, jotka pelkäävät sitä rakettien pauketta. Kuka siitä voisi sitten nauttia, kun tietää, että eläimet siitä kärsivät. Ja moni koira ainakin juoksee karkuun, kun kuulee pauketta. Silloin tulee hätä sekä koiralle että hänen omistajalleen. Tunnen tuskaa sydämessäni, kun eläimet kärsivät. Nekin rahat, jotka menevät raketteihin, voisi lahjoittaa vaikka kodittomille eläimille, joita on niin paljon. Silloin olisi eläimilläkin hyvä olla! Ja niin myös ihmisillä!

Täällä ei vielä ainakaan ole aloitettu rakettien ampumista taivaan tuuliin. Ja uskonkin, että tällä aluella se ei tule häiritsemäänkään ketään. Viime vuonna ainakin rannalla ampuivat, kuulemma. Mutta me nukuimme, olemmehan jo vanhoja ja olemme nähneet niin monta rakettia taivaalla, että nyt voisi olla jo rahareikiä tärkeimmissäkin kohteissa.

Mutta me kävimme kissalenkillä ja liki 50 kissaa on syötetty ja vettä annettu ja rapsuteltu ja leperrelty ja hyvä olo tuli meille ja uskon, että myös heille.

Mutta tässäpä joitain kuvia reissultamme:




Minulla on ihana Josef ja Josefilla on minut ja toivottavasti vielä monen monta vuotta saamme olla yhdessä! Toivotamme kaikille oikein ihanaa uutta vuotta 2015 ja kiitos ystävyydestänne ja kommenteistanne!

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne teille ja kiitos ystävyydestäsi!

      Poista
  2. Hyvää Uuttavuotta tätäkin kautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin myös teille! Ja kiitos teille molemmille ystävyydestä!

      Poista
  3. Hei! Olipa ihana lukea postauksesi. Muistat kun kerroin siitä Rosan liivistä, niin se kyllä auttoi sisätiloissa ei vapissut niinkuin viime uutena vuonna rakettien paukkunoista. Mutta nyt kun veimme ulos niin kiireen vilkkaan tahtoi sisälle, ainoastaan yhdet pisut teki sillai hätäisesti. Nyt on kyllä rahoittunut,onneksi.
    Kauniin herttaiset kuvat ja kuva sinusta ja Josefista on mitä suloisin.
    Kiitos ystävyydestä ja rakkautta ja lämpöä vuoteen 2015!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan Sirkka! Kiitos kommentistasi! Olipa ihanaa kuulla, että se liivi toimi, kuten luvattiinkin. Kiitos sinulle myös ystävyydestäsi ja pidetään yhteyttä tänä vuonnakin! Suukkoja Rosalle!

      Poista
  4. Oikein onnellista ja valoisaa kuluvaa alkanutta vuotta.
    Me tulemme taas sinne 7.1. Jospas sitten jossakin vaiheessa ehdittäis tavata. Kotiin palaamme huhtikuun alussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ja samoin teille! Yritetäänpä nyt järjestää se tapaaminen kun tulette! Ja oikein mukavaa matkaa teille ja täällähän on nytkin jo lämmintä. Siispä tervetuloa!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!