Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

maanantai 8. joulukuuta 2014

OIKEIN IHANAA UUTTA VIIKKOA KAIKILLE

Tänään on maanantai ja 8. päivä joulukuuta, vaikka täällä Espanjassa on tänään pyhäpäivä ja useimmat kaupat ovat kiinni. Huomenna on taas rki ja pääsemme omaan kauppaamme Mercadonaan hakemaan lisää ruokaa.

Minä olin tänään niin ihanan lempeässä hieronnassa, että kylläpä tuli taas hyvä olotila. Kun tulimme kotiin, niin Josef olikin nukkunut täällä ja juotuamme nessut, päätimmekin lähteä kissalenkille. Päivä oli kaunis ja niin sininen oli taivas ja asteita 17, joten oikein hyvä ulkoiluilma. Kävimme ensin heinikkökissoja tapaamassa ja kyllä heille maittoikin ruoka. Sitten menimme rannan kissojen luokse ja siellä oli ensin 7 kissaa ja sitten siellä oikealla ruokapaikalla olikin 19 kissaa ihanaa ja kaikille ruokaa riitti. Josef oli oikein hienosti kissojen luona sylissäni siinä katseli. Ensin kun menimme ruokapaikalle, niin ei näkynyt yhtään kissaa, mutta kun minä kajautin kis, kis, niin johan sieltä loikki melkoisella juoksulla 19 kissaa yli laidan luoksemme. Olipa taas mukavaa tavata heitä, kun ovat niin ystäviä ja monet jo viime talvelta.

 Näin kaunista täällä oli tänään 8. päivä joulukuuta...
 ...ja 19 kissaystäväämme tuli luoksemme aterialle...
...tyytyväisiä olivat ja alkoivat peseytymään...
 ...eipä ole enää uimareita...
...sieltä se Välimeri vaan pilkottaa...
Kun tulimme kotiinpäin kissalenkiltä, niin poikkesimme kiinalaiseen ja ostimme sieltä kauniin, valkoisen joulukuusen sekä kauniita nauhoja koristeiksi ja toki pallojakin. Milloin sen sitten laitamme, niin sitä mietimme ja mihin laitamme, että parvekkeelleko vaiko olohuoneeseen. Kun on tuo vilimanteri Josef, josta ei tiedä, mitä hän kuuselle tekee. Voihan olla, että ei tee mitään! 
Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. On kyllä kauniita maisemia! Jospa sille kuuselle paikka vielä löytyy! Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Ahti! Kyllähän täällä nämä maisemat ovat huikeat ja lämmintäkin on päivällä 15-19 astetta, mutta yöllä menee 6-10 asteen vaiheille. Hyvä täällä on vaan olla aivan kuin Paratiisissa olisi! Mukavaa päivän jatkoa!

      Poista
  2. Ystävät armaat kisuliiinit remuiten tulivat teitä ysäviä vastaan! Josefkin heitä katselee nauttien lempeässä sylissäsi.
    Minäkin olen jo ottanut esille taas sitten viime joulun jälkeen valkoisen kuusemme ja kyllä se on kaunis.
    Kyllä minä ajattelen näin, että Josef katselee rauhassa
    kaunista kuustanne ihaillen ja antaa sen olla nauttien sen kauneudesta.

    Samoin minä kiitän ja toivotan oikein leppoisaa illanjatkoa myös sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista kommentistasi Sirkka ystäväni! Tänään syötimme 56 kissaa ja kyllä olivat ihania! Toivotamme sinulle ja pikkuisellesi oikein leppoisaa illan jatkoa ja hyvää yötä!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!