Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

lauantai 6. joulukuuta 2014

OIKEIN IHANAA ITSENÄISYYSPÄIVÄN ILTAA KAIKILLE

Tänään on lauantai ja 6. päivä joulukuuta ja Suomen itsenäisyyspäivä. Sitä juhlitaan monin eri tavoin. Me emme mitenkään erityisesti juhli, mutta ainahan se sydämessäni säilyy, miten isämme ovat rintamalla taistelleet. Minun isäni ei ole enää elossa, mutta silti häntä kaipaan aina. Mutta muistot säilyvät ikuisesti, vaikka nyt olenkin täällä Espanjassa ja elämä jatkuu.

Me kävimme pitkästä aikaa jälleen kissalenkillä, heinikkökissat ja rannan kissat saivat ruokaa. Kylläpä olikin mukavaa nähdä heitä taas ja niin ystävällisesti tulivat heti luoksemme, kun kajautin kis, kis. Sieltä hyppi ja loikki 21 kissaystäväämme luoksemme. Otimme videopätkänkin, mutta laitoin sen Josefin blogiin, joten sen voi katsella sieltä.

Tässäpä sitten joitain kuvia, joita napsin lenkiltämme tänään:




Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa! 

2 kommenttia:

  1. Myöhästyneet toivotukset sinne. Meillä on täälä ollut lapsiviikonloppu, niin jäi nämä blogihommat toiselle sijalle. Kohta lähden lapsenlapsi Iidan kanssa Sääksmäen kyläyhdistyksen pikkujouluun. Iidan äiti ja isi ovat kolmen päivän "rakkauslomalla", joten Iida jää tänne vielä pariksi päiväksi "hoitoon". Hänen serkkunsa Vilpun ja Valtin kävimme äsken palauttamassa Tampereelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Onpa ihanaa kun lapsenlapsetkin asuvat siinä likellä, niin näkee usein. Meillä on täällä nämä kissat meitin lapsenlapsia ja Josef Perfecto, joka nytkin nukkuu sylissäni. Mukavaa uutta viikkoa teille kaikille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!