Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

UUSI YRITYS

Tänään on sunnuntai ja kello on jo puoli yksi täällä, mutta te olette siellä Suomessa jo tunnin edellä. Asteita on +28 mutta päivällä menee jo yli 30 ja silloin vain lepäillään. Ja kun muistaisi vielä juoda tarpeeksi congasea, niin nestetasapainokin pysyisi hyvänä. Mutta kävin siis lääkärillä näistä valtavasti turvonneista jaloistani. Lääkäri toki ihmetteli kovin, kun minulla ei ole ollut kolesteroli 
lääkitystäkään, vaikka on ollut jo viisi aivoinfarktia takana. Mutta onneksi nyt sain ja sain myös nesteenpoistolääkkeen viikon kuurin. Ja onpa lääke auttanut ja turvotus laskenut. Ja kyllä täällä on vaan niin ihanaa olla. Ja helpottaa nyt vielä enemmän, kun ei tarvi lähteä aina matkalaukkujen kanssa pois. Täällä on kaikki niin halpakin! Ja huomenna lähdemme ystäviemme kanssa nappimarkkinoille ja kyllä kahmaisenkin sieltä ison kasan nappeja ja toki mukaan kummasti tarttuu muutakin ja tuoreita vihanneksia saa tosi halvalla.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa sunnuntaita!
No, mutta pitääpä vielä tutkia tuota kuvien ja videoiden laittoa tältä ipadilta tänne, kun en vieläkään oikein osaa.


4 kommenttia:

  1. Teksti tulee perille. Onpa kiva, että voit paremmin.

    Minunkin miehelläni oli sydäninfarkti viimeviikolla. Toipuu onneksi. Pakko oli lopettaa tupakointi, ettei mies aloittaisi tupakoida. Poltti yli askin tupakkia ennen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen yritys! Voi ei! Toivottavasti saa hyvän hoidon siellä ja toipuu hissukseen. Mutta lämmin halaus täältä teille molemmille ja voimia!

      Poista
  2. Kiitos terveisistä! Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito, kiitos ja samoin sinne teille ja mukavaa syksyä sinne! Täällä +34! Mutta lempeä tuuli puhaltelee.

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!