Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

ELÄMÄ HYMYILEE ESPANJAN AURINGON ALLA

Tänään on keskiviikko ja jo 24. päivä syyskuuta, kun tätä nyt tässä olohuoneessa päivittelen ison screenen kautta sillai vaan yhdistettynä läppäriin. Nyt näenkin niin hyvin, että voi poijat, kun on hyvä telkku screeni. Kyllä nyt hymyä tulee, vaikka muille jakaa!
Istuskelin tuolla parvekkeella jo aamusta syömiseen asti ja sitten sainkin päähäni, että jospa kokeilisin kirjoitella tällä isolla telkkuscreenillä. Ja kylläpä onkin hyvä juttu! Ajattelin päivitellä tällä tavalla jatkossakin, kun en osaa ipadilla päivittää bloggerin blogejani, niin eipä tarvi laiska opetellakaan, kun on tällainenkin tarjolla.
Tämä aamu aukeni aurinkoisena, mutta syksy se on tullut tännekin ja aamulla olikin vain +20 astetta, mutta joka kohoaa päivän mittaan jo +27 ja siksi lähdenkin altaalle vasta kello 3 iltapäivällä. Ainakin haluan kokeilla, miltä se tuntuu ja jos tuntuu mukavalta, mitä hieman pelkäänkin, niin sitten olisi varmaankin jatkouimistakin tiedossa. Ja huomenna on hieroja, joka tekee varmasti kaikkensa, että saisi minut kävelevään kuntoon, joten haastetta riittää molemmin puolin. Toki minäkin teen tehtäväni voimieni mukaan ja niinhän me edetäänkin tässä. Mutta kyllä täällä vaan on niin mukavaa olla, että voisi vaikkapa laulaa...oi, jos oisit saanut olla mukana. Täällä on elämä niin rauhallista ja täällä pidetään huolta ihmisestä ja aivan vieraatkin ihmiset kysyvät, miten jakselee jne. siis jopa kaupan kassa yhtenä päivänä kysyi mieheltäni, että onko rouva ok, kun en ollut mukana.
Mutta äsken tuossa selailin omaa buffaloani ja tottakai toin taas tänne läppäriinkin vanhoja kuvia, mutta en toki kaikkia kerralla. Mutta joitakin toin, kun en vieläkään osaa ipadiltä tuoda tänne koneelle noita uusia kuvia ja videoita joita olen ipadilla ottanut.
Nyt kuitenkin palaan aikaan entiseen...oi aika tuo mennyt ei koskaan enää palaa...
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein rattoisaa päivän jatkoa!



2 kommenttia:

  1. Kiitos terveisistä! Kiva kun on mukavaa. Tämän päivän teksti oli selvästi pienempää kuin eilinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Ahti! Ja sori, että teksti tuli noin pientä, kun en muistanut enää millä olen näitä päivitellyt, mutta nyt päivitänkin läppärillä ja isolla tekstillä ja osaan viedä kuvia ipadilta tännekin. Mutta nyt kissalenkille ja sitten huilin loppuillan! Mukavaa illan jatkoa sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!