Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

MUKAVAA SYKSYÄ KAIKILLE SINNE SUOMEEN

Tänään on keskiviikko ja jo 17. päivä syyskuuta. Olemme siis asuneet täällä jo hieman yli kuukauden, mutta tuntuu kuin olisimme asuneet aina, sillä niin ihanaa täällä vaan on. Kaikenlaista on ollut ja mennyt, mutta en oikein vieläkään osaa päivittää tätä ipadin kautta, mutta sekin selviää vielä jonain päivänä.
Kysytte varmaankin, että miten täällä on mennyt?

No, ihan kivasti. Ensin oli jalkani niin turvoksissa, että pidin vain sukkia, kun ei kengät menneet jalkaan. Mutta sitten menin lääkärille, joka oli oikein mukava ja puhui englantia. Hän antoi viikon nesteenpoistolääkkeen kuurin, sitten jonkun aivoinfarktia estämään kuurin kuukauden ajan ja sitten kolesterolilääkettä, joka vielä estää aivoinfarktit, koska niitä on ollut niin monta. Me saamme espanjalaisten oikeudet perjantaina myös lääkäriin ja lääkkeisiin, joten samalla tilaamme uusintakäynnin hänelle ja pyydämme hänet omalääkäriksi, niin ei ainakaan aina vaihdu. 

Eilen olin hierojalla ja hän aloitti ensin varovasti juuri näiden aivohalvausten vuoksi ja ensi viikolla menen jälleen ja jatkossakin hän hoitaa minun jäseniäni ja on ihana hieroja.

Sitten hyvä ystävämme neuvoi meitä ruoka-asioissa ja pyrimme noudattamaan hänen kullanarvoisia neuvojaan.

Ja nyt jonain päivänä menen myös kampaajalle ja otan permiksen, niin enköhän saa sitten hiuksiani paremmin, kun nyt on ihan kauhiat, poninhännällä, vaikka niin on monilla muillakin täällä olevilla.

Kissalenkillä olemme käyneet joka ilta ja kuvia ja videoita olen ottanut, mutta...Ipadilla ja en saa niitä laitettua tänne ainakaan vielä.

Muutaman kerran olemme soitelleetkin, mutta kylläpä hanuri tuntuu nyt paljon raskaammalta kuin ennen. Mitähän se on syönyt vai  onko minun voimani jo vähentyneet. Näinkin voi toki olla, sillä olemme hieman väärin syöneet, kun proteiinit on liian vähäksi jääneet ja liikaa hiilareita. Mutta siihen tulee muutos!

Perjantaina on taas ihana kässäkerho, mutta joka nykyään tulee olemaan kokkaus-ja kässäkerho ja toki kera kunniavieraiden Rölli herran ja Rosa prinsessan.

Ja miksi en ole aiemmin tänne kirjoitellut, niin johtuu tuosta minun ihanasta Ipadistani, jonka rakkaani minulle osti. Se on minulle niin rakas kaikin puolin, kun siinä istun lepotuolissa ja kirjoitan eikä tule selkä eikä ranne kipiäksi. Mutta toki voin aina välillä kirjoitella tällä läppärilläkin, koska päivitys llon tällä helpompaa.

Mutta nyt toivottelen teille oikein ihanaa illan jatkoa ja hyvää yötä!




Näin kaunista tällä on!

4 kommenttia:

  1. Kiitos terveisistä! Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ja aurinkoisia päiviä myös sinne teille!

      Poista
  2. Hiljaa hyvää tulee ja pian olette ihan espanjan kansalaisia. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Jutta! Niin, ei me olla Espanjan kansalaisia, mutta me saimme espanjalaisten kanssa samat oikeudet eli lääkärin ja lääkkeet ym. Eilen saimme ja sairasvakuutuskortti on taskussa. Ja maanantaina on lääkäri. Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!