Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

perjantai 26. syyskuuta 2014

PERJANTAIN 26.9.2014 KUULUMISIA ESPANJASTA

Tänään on siis perjantai ja jo 26. päivä syyskuuta. Päivä on ollut pilvinen ja sateinen ja asteet ovat kohonneet vain +26. Myös ukkos herra on jylisyttänyt taivaan kantta.
Tänään me nukuimme liian pitkään eli liki kymmeneen eikä päivän mukaan oikein meinaa ehtiä. No, minä tietysti pomppasin sängystä niin äkkiä, että meinasin kaatua, joten piti vähän aikaa istua ihan rauhassa ennenkuin lähti liikkeelle. Mutta tänään on ollutkin oikea touhujen päivä. Juuri ja juuri ehdimme syödä, kun rakkaat ystävämme tulivat kera kunniavieraiden ja käsityökassien. Tämä perjantai päivä siis jatkaa kässäkerhoamme, mutta höystettynä myös kokkikerholla. Ystävämme valmisti meille makaroonilaatikkoa, rahkapannukakkua kera luumuhillon ja kahvin. Söimme myös hillosipulia ja hapankaalia. Hapankaalihan sisältää runsaasti C-vitamiinia, joten sitä pitääkin syödä. Siinä sitten aina välillä kudoimme. Minä aloitin sukkia tyttärelleni, jotka sitten lähetän Suomeen. Kun saimme vatsamme tosi täyteen ja ystävämme lähtivät kotiinsa, niin aloitimme soittelemaan, koska ystäväni toi erään kauniin kappaleen nuotit. Ja sekös olikin mukavaa! Mutta nyt vain oleillaan ja nautitaan illasta ja pian käymmekin sitten nukkumaan.
Keskiviikkona olin altaalla uimassa ja se se olikin vasta hauskaa pitkästä aikaa ja eilen kävin hierojalla. Ja arvatkaas mitä! Ensi viikolla pääsen vuosikymmenten jälkeen kasvohoitoon, jeeee! Se kyllä tuntuu makealta! Ja sitten taas jatkuvat hieronta ja jossain vaiheessa myös jalkahoito.
No, mutta tällaista tänään ja huomenna on taas uusi päivä uusin voimin! Toivottelen siis teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä ja näiden kuvien myötä!


Meidän pihapiirissä on siis ihana uima-allas, joten huomenna taas uimaan!

2 kommenttia:

  1. Kiitos taas terveisistä! Jäikö touhukkaan päivän takia kissalenkki tekemättä? Nyt oli teksti sopivan kokoista luettavaksi, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Ahti kommentistasi! Juu, onhan se kissalenkki jäänyt väliin, mutta siksi, että täälläkin on jopa satanut ja ukkosmyrskykin kävi täällä ja viilensi ilmaa huomattavasti +26 astetta. Eilenkin satoi, mutta tänään on paistanut aurinko, vaan nyt ei ollut autoa pankin huoltokatkoksen takia, niin raha ei liikkunut grrrr. Jospa jo huomenna! Mutta sain kuitenkin sukat valmiiksi tänään, jeeee! Mukavaa illan jatkoa teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!