Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

perjantai 3. tammikuuta 2014

PERJANTAI 3.1.2014 JA KÄSSÄKERHOLAISTEN KOKOONTUMINEN

 

 

Tänään on perjantai ja 3. päivä tammikuuta. Aurinko nousi kauniin punaisena taivaanrannan takaa Välimeren ylle. Koko päivän on aurinko paistanut pilvettömältä taivaalta asteiden kohotessa peräti +23 asteeseen. Myös tuuli on ollut hyvin leppeää.

Me lähdimme jäsentenkorjaukseen, joka kuitenkin osoittautui turhaksi reissuksi, sillä vasta todettu aivohalvaus esti käsittelyn ja estää vielä pitkään. Mutta sitten tulimme kotiin ja söimme ja lähdimme kissalenkille. Kissat ovat niin innokkaita, että kun he kuulevat, että tulemme, niin johan heitä alkaa loikkia pitkin ja poikin. Ja sitten kun vielä huutelen heille kis, kis, kis, niin ainakin kolmisenkymmentä kissaystäväämme tuli luoksemme ja maukuen odottelivat antamaamme ruokaa.

IMGA0853

Näin heitä juoksenteli…

IMGA0854

…ja tässä jo osa purkkiruuasta on menossa parempiin suihin…

IMGA0857

…heitä oli paljon erilaisia…

IMGA0866

…ja tässä on jo vesijakelu heille…

IMGA0880

…ja tässä pikkuinen taaperokin jo syö papanoita…

IMGA0885

…ja tässä tämä utelias mimmi, joka aina kaipaa rapsutuksia…

IMGA0884

…ja sitten tuli jälleen hyvästien aika ja sanoinkin, että huomenna taas tulemme.

Kun tulimme tänne kotiin, niin aika pian kokoontuikin kässäkerholaisten porukka kahvittelemaan ja herkuttelemaan ja turisemaan niitä näitä. Kunniavieraanamme ovat siis aina Rölli ja Rosa. Nyt en saanut heistä kuvia, kun Rosa tykkäsi nukkua sylissäni koko ajan. Tosin annoimme heillekin hyytelöherkkua, jota he ymmärtävät jo sanasta, jonka lausuu.

Mutta sitten tuli heillekin aika lähteä lenkille ja suukotellen saattelin heidät ovelle ajatuksin, että viikon kuluttua jälleen kohtaamme. Nyt ilta jo hämärtäy, ei missään ihmisiä nyt enää näy.

Mutta minä toivottelen teille kaikille täällä vieraileville oikein mukavaa viikonloppua täältä Espanjasta!

2 kommenttia:

  1. Täällä Sääksmäellä lämpötila on ollut plus miinus nollan tienoilla. Vanajavesi on sulana, joten uimaan päsee, ken sinne haluaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Ahti! Täällä tänäänkin aurinko paistaa ja +21 astetta parhaimmillaan, mutta nyt alkoi jo tuulemaan aika kovin, kun tulimme juuri lenkiltä. Terveisiä teille molemmille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!