Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

ILOA ON VIETY JA SAATU SATEELLAKIN…SUNNUNTAI 19.1.2014 ESPANJA

 

 

Tänään on sunnuntai ja jo 19. päivä tammikuuta. Aamu aukeni täällä näin:

IMGA0487

Ja aina erilainen…

IMGA0489

…auringon kurkistus…

…sillä siihen kurkistukseen se jäi, koska kun lähdimme kissalenkille luottaen sääennustuksiin, jossa luvattiin sateen alkamiseksi kello 11, mutta se ei pitänytkään paikkaansa.

Ensin sateli ihan pikkuisen vaan ja veimme heinikön kissoille ruokaa ja papanoita ja vettä. Mutta sitten alkoikin sataa niin roimasti, että en voinut edes kuvia ottaa.

Saimme kuitenkin ruokittua kissa ystävämme ja siirryimme toiseen paikkaan rannalle. Siellä kissat hyppivät ja loikkivat yli aidan luoksemme. Satoi aika kovin ja niinpä laitoimmekin papanatkin nyt astiaan ja hyvin teki kauppansa, kun oli taas uudenlaisia papanoita. Myös purkkiruoka teki kauppansa ja tyytyväisinä he kyräilivät ja häärivät ympärilläni, joten saivat rapsutuksiakin ja jutustelua. Sitten tuli taas aika lähteä ja kyllä olimmekin märkiä, kun satoi runsasta sadetta ja sataa vieläkin eli koko päivän. mutta onhan se päivä huomennakin ja aurinkoa on luvassa pitkään….pitkään…

Mutta sitten piti muistella, jotta mitähän sitä voisi näin sadepäivänä oikein tehdä!

No, minullahan noita käsitöitä toki riittää ja niinpä otinkin Bridgetin mekon käsiini ja kudoin nappilistat ja huolittelin kauluksen ja pistin hänen päälle. Tällainen siitä tuli viimeinkin, kun minähän aloitin jo ennen joulua ja olen tehnyt kuin Iisakin kirkkoa, mutta toki ottaen huomioon, että minulla oli jouluna se aivohalvaus, joka vei voimani.Mutta nyt kuvia Bridgetin uudesta tonttumekosta:

20131203_084611

Kaupasta tuotuna Bridget…ja…

20140119_130616

…ja nyt kaikki valmiina päällään…

20140119_130647

…vain tavallinen tyttö…ei ballerina…

20140119_130658

…ja mallihan on siis omasta päästä…

20140119_130709

…tontut olen soveltanut helmaan…

20140119_130722

…ja tonttusukat samaan tyyliin…

20140119_130907

…vyötäröresori ja kavennukset itse suunniteltuna mittojen mukaan…

20140119_131053

…ja kauluskin taisi onnistua yli odotusten.

Mutta tällaista pientä kutomista nyt olen tehnyt ja sain vihdoinkin valmiiksi, vaikka verenpaineeni onkin koholla.

Seuraavaksi aion pikapikaa tehdä virkaten Rosa ystävällemme mukavan mekon…ja mistä väristäkö??? no, tuota, hmmmm…katsotaanpa sitten, jos ette arvaa!

Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa ja rattoisaa sunnuntain jatkoa!

Voimani alkavat palautua pikku hiljaa!

6 kommenttia:

  1. Kyllä olet neulonut kaunista ja niin taidokasta.
    Me käytiin lenkki, siinä välissä kun päivällä ei satanut.
    Käymme usein arkisin Zenian ruokamarketissa, kun sinne on sopiva lenkkimatka. Hieman yli 2 km yhteen suuntaan. Perillä nautimme päiväkahvit siinä suihkulähteen luona ja marketin kautta tänne asunnolle. On siinä päivän lenkiksi aivan mukava matka ja usein vielä poiketaan eri reitille ja matka pitenee kierrellen.
    Mukavaa iltaa teille molemmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi hilmiina! Zenia boulevardi on hieno paikka ja niin suuri kokonaisuus. Siellä kävin kampaajallakin. Ja hyvä lelukauppakin siellä on Juguetland. Me liikumme nyt autolla ja lähdemme katsomaan La Mangaan ja kuvaan sitten sielläkin. Kissalenkillä käymme joka aamu raikkaan kosteassa säässä. Aurinkoista päivän jatkoa sinne teille molemmille!

      Poista
  2. Tulipa kaunis tonttumekko Bridgetille!

    Tuosta "omasta päästä" tuli mieleeni isäni vuosikymmeniä sitten kertoma juttu, kun talon renki oli tehnyt taloon uuden sontareen. Mallin hän oli keksinyt "ihan omasta päästään"!
    Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhhehheee! Kiitos kommentistasi Ahti! Varmasti tulikin hyvä sontareki! Aurinkoista viikkoa sinne teille!

      Poista
  3. Moikkelis pitkästä aikaa, luinkin että olet ollut kipeenä, onneks taidat olla jo hyvin toipumaan päin, mukavat nuo teidän kisu ystävät ja mukavaa kun saavat teiltä ruokaa, mie toivun täällä myyräkuumeesta, ihmetellään kovin mistä olen saanut tän, mutta kyllä tämä tästä voitolla, terveisiä kummallekin ja siulle vhavaa toipumista ja kummallekin voimia ja terveyttä ystävällisesti Maaret

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Maaret! Toivun juu tässä hissukseen ja nautin täällä Espanjassa olostamme. Minullakin oli myyräkuume vuosia sitten mutta sitä sanottiin viruskuumeeksi, kun se tuli ja kesti 4 viikkoa ja sitten meni. Voimia myös sinulle rakas ystävä! Leppoisaa viikkoa ja muista levätä!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!