Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA 2013 KAIKILLE!

Tänään on maanantai ja jo 23. päivä joulukuuta eli on jouluaatonaatto. Aamun sarastus oli jo kaunista katseltavaa. Ja kun lähdimme kissalenkille, niin Välimeri oli niin kaunis, tyyni ja auringon säteiden kimallus hohti kuin timantit veden pinnalla.

IMGA0548

Näin sykähdyttävän kaunista…

IMGA0549

…ja niin tyyni oli Välimeren pinta…

IMGA0551

…täällä oli hyvä kävellä…

IMGA0552

…ja niin rauhallista…

IMGA0556

…ja siinähän ne rakkaat ystävämme meitä jo odottivat…tapaaminen oli sydäntä lämmittävää…

IMGA0564

…kyllähän heitä oli yli kolmekymmentä…

IMGA0567

…ja siellä Timo jakaa heille purkista ruokaa ja vettä annamme myös ja minä heittelen papanoita ja kaikki menee kaupaksi…

IMGA0577

…ja kun he saivat vatsansa täyteen, niin alkoivat pesemään ja kellimään ja meilläkin oli hyvä mieli.

Sitten kävimme kaupassa ja lähdimme ostamaan uutta navikkaa, kun entinen, siis vuoden vanha, sanoi sopimuksensa irti eikä näyttö enää toiminut. Nyt on hyvä ja iso näyttö, joten huomenna me heti kokeilemme sitä.

Kyllä täällä on hyvä olla, kun aurinko paistaa asteiden ollessa ainakin +18 ja ihmiset hymyilevät ja juttelevat toisilleen, vaikka olemme aivan vieraita. Me todellakin viihdymme täällä oikein hyvin.

Tällä hetkellä kudon Bridgetille tonttukuvioista mekkoa ja olen nyt vyötärön kavennuksessa, joten pian sekin valmistuu. Kunhan saan valmiiksi, niin laitan kuvia.

Mutta nyt on aika toivottaa vielä kerran teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein ihanaa ja rauhallista joulua täältä Orihuela Costalta!

mickeymouse_11af_420x315

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!