Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

LÄMPIMIÄ PÄIVIÄ ODOTELLESSA

Tänään on sunnuntai ja jo 25. päivä tammikuuta. Aurinko paistaa, mutta tuuli on kova ja asteitakin vain 15 astetta. Mutta kyllähän se pian taas alkaa lämmetäkin.

Päivät kuluvat vauhdilla ja kävin ihotautilääkärin tarkastuksessakin ja kaikki on hyvin eli haavassa ei ole sisäisesti mitään, vaan tämän on aiheuttanut ihoreaktio. Ja kävi selville, että en voi enää syödä viljatuotteita, vaan olen siirtynyt gluteenittomaan ja voin hyvin ja vatsakin voi hyvin. Ja että olen kärsinyt jo neljä vuotta tuosta haavan vuodosta, mutta kukaan ei Suomessa osannut/halunnut/viitsinyt puuttua edes tutkimaan sitä tarkemmin. Mutta täällä kävin ultraäänitutkimuksissa ja siellä ei todellakaan ollut mitään mainittavaa. Ja nyt kun olen siirtynyt gluteenittomaan ruokavalioon, niin verensokerinkin alkoi laskemaan vauhdilla. Mutta nyt tämä on suuri helpotus minullekin, kun tietää, mistä johtuu jatkuva vuoto, joka alkoi neljä vuotta sitten ja leikkaushaava tullut jo vuonna 2003. Mystillistä, mutta kaikki selviää aikanaan!

Mutta nyt olen saanut voimia jo niinkin paljon, että olen kutonut...kutonut...kutonut ja sain valmiiksikin, vaan oikea ranne vihottelee ja nyt ajattelin pitää pientä paussia kutomisen suhteen.
 Minä olen Sarah ja äiti kutoo minulle just vaatteita...
...ja tällaisen ihanan sydänmekon saan pian...
 ...ja hups, nyt sain sukat, damaskit, mekon ja rusetin. Olenko vähän söpö?
 Ja Josef istuu sohvan kaiteella ja vahtii, kun syömme...
...mutta toki välillä katselee ulos ikkunasta.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa sunnuntai päivän jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Kiitokset jutuistasi täällä bloginkin puolella! Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Ahti ! Ja kiitos että jaksat käydä täälläkin!

      Poista
  2. Tulin niin iloikseksi luettuani, että sait avun siellä jo niin kauan jatkuneeseen haavan paranemiseen. Oikein ihana juttu ja nyt voit paremmin ja mikä helpotus sinun oli kuulla, sekä läheisesi, että kaikki hyvin ja vihdoin sait oikeaa tietoa.
    On siellä hyvät lääkärit, jotka paneutuvat sydämellään asiaan. Lääkäreitäkin kun on moneksi, toiset ottavat asian hoitaakseen sen parhaalla mahdollisella tavalla ja taas toisille se on niinkuin vähän niin ja näin ja jotkut eivät jaksa kuunnellakaan minuttia kauempaa, näin se vaan on kaikessa. Toisilla taas on niin kova kiire joten kaipa ne ajatuksetkin karkaavat...heidänkin täytyisi saada apua.

    Oijoi tuota Sarahdia kuinka hän on mielissään ja oikein hymyilee kuin pikkupäivänsäde konsanaan uusista kauniista asusteistaan hiuskoristeita myöten. Kyllä söpö olet, niinkuin Josefkin! Taitaa Josefin häntä seurata ja tyytyväisenä nyökkää ja päinvastoin näin myös Sarah katsellessaan Josefia. Olet tosi taitava käsityöihminenkin, se on hienoa se. Teillä on niin siistiä ja selkeää siellä kodissanne. Ihana vahtikoira Josef siinä haaveilemassa...
    Oikein hyvää päivänjatkoa täältä iloisin vilkutuksin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi Sirkka ystäväni! Täällä tuntuu asustavan ihmisiä, aitoja, jotka välittävät toisistaan. Tervetuloa vaan tänne asumaan!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!