Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

perjantai 16. tammikuuta 2015

HIERONTAA JA SHOPPAILUA

Tänään on perjantai ja jo 16. päivä tammikuuta. Aamu aukeni hyvin pilvisenä ja koleana. Päivällä oli vain 16 astetta lämmintä ja tästä se vielä kylmenee. Mutta talvihan se on täällä Espanjassakin.

Eilen olimme markkinoilla, lenkillä ja shoppailemassa. Markkinoilta ostimme tuoreita vihanneksia ja mansikoita. Sitten kävimme kiinalaisessa ja saimme verhot makuuhuoneeseen ja laatikoston kylppäriin. Siinähän se eilinen ilta vierähtikin, kun laitoimme verhoja ikkunaan.

Tänään olin sitten ihanan Sarin ihanien käsien käsittelyssä ja kylläpä on taas hyvä olo. Seuraavan kerran menen taas ensi perjantaina. Sitten piipahdimme Al Campossa ja katsoimme yhtä isohkoa nukkea, mutta eipä ollutkaan enää. Taisipa olla joulutavaraa. Sitten piipahdimme Don Dinossa ja sieltä löytyikin tosi kaunis nukke, jolle annoin nimeksi Piia. Kun tulimme kotiin, niin mittasin verensokerini, joka olikin 76 eli jotain päälle kolmen eli tosi alhainen. Siispä söinkin hyvin eikä jäänyt nälkäkään. Sitten oli tarkoitus, että olisimme järjestelleet kaappeja eli pitäisi vaihtaa entisestä makuuhuoneesta vaatteet toiseen kaappiin ja päinvastoin. No, se asia jäi taas toiseen kertaan, kun Josef ei oikein ollut suostuvainen vain tarkkailemaan meidän puuhiamme taiteellisen johtajan apulaisena. Siispä kaappien suoriminen siirrettiin hamaan tulevaisuuteen. Tosin ensin pitää siirtää kaappien sisältö ja sitten pitää vaihtaa nukkehuoneessa toiseen järjestykseen ja laittaa verhot.
Onhan sitä puuhaa vaikka kuinka, mutta jos itse jaksaisin ne kaikki tehdä, kuin silloin ennen...Mutta nyt on nyt ja suostun vain neuvomaan!

 Ja tässäpä makoisia mansikoita...
 ...olkaapa hyvä...
 ...kauniit verhot...makuuhuoneeseen...
 ...ja tänään saatu uusi nukkeni Piia...
Mutta nyt näiden kuvien myötä, toivotan teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja hyvää yötä!

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin myös sinne teile! Vaikka minullehan päivät on samanlaisia on arki tai pyhä, kun kaikki päivät on pyhiä!

      Poista
  2. Täällähän on ilmestynyt uusia mielenkiintoisia postauksia, minun täytyis olla ahkerammin liikkeellä! Niin talvihan siellä on, mutta ihan kiitettävät lukemat on kuitenkin mittarissa. Kauniin pellavapäisen nuken olet ostanut kotiinne ja hällä on niin sievät ja suloisen sävyiset asusteetkin, pikku Piia prinsessa. Samoin verhot ovat tosi kauniit ja aivankin ne olisivat teetetyt makuuhuoneen ikkunaan.
    Kiitos makoisista mansikoista ovat niin herkullisen näköisiä, että taidanpa maistaa toisenkin, kiitos!
    Kiitos samoin myös sinne teille kaikille oikein hyvää illanjatkoa ja kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanasta kommentistasi, Sirkka! Oletko sinä facebookissa? Tule kaverikseni?
    Mukavaa illan jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  4. Hei Helena! Kiitos kysymästäsi, minä en ole facebookissa, muuten tulisinkin heti oitis kaveriksesi. Käyhän se näinkin, ollaan kavereina, eiks juu. Olet hyvä sydäminen ystävä.
    Kiitos samoin hyvää illanjatkoa ja kauniita unia sinne teille kaikille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipä hei Sirkka! Juu, ollaan toki ystäviä täälläkin! Mukavaa päivää sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!