Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

tiistai 3. helmikuuta 2015

YSTÄVYYS, SANA KAUNEIN, YSTÄVYYS, SUOLA ELÄMÄN...

Tänään on tiistai ja 3. päivä helmikuuta. Aurinko on paistanut koko päivän ja aamulla oli pinjan oksat aivan liikahtamatta, mutta sitten päivällä taas se tuulikin alkoi viriämään, vaan silti oli ihan lämmintä ja asteita oli 17.

Eilinen muisto jo on, kuulen lauluni, oon Papillon. Niinpä, muistoja sä multa pyysit, mitä muistoksi antaisin. Eilen olin ihanan Sarin taikakäsien käsittelyssä ja nyt on olo kuin keijulla konsanaan. Jaksoin jo ottaa hanurinikin esille ja sillä vetelin joitain ihania biisejä.

Mutta tänään olimme kissalenkillä. Ensin kävimme heinikkökissoja katsomassa ja sieltä sitten hurautimme rannan kissojen luokse. Ja Josef nauttii, kun saa olla sylissäni, kun tuolissa huristelemme pitkin Välimeren rantoja.

Olen kutonutkin jo jonkun verran, mutta koska oikea ranteeni sanoi sopimuksensa irti, niin päätin olla kutomatta jonkin aikaa. Mutta soitellahan aina voi ja kirjoitella ja siitähän sitä tulee sorminäppäryyttäkin, kun näpyttelee hanuria tai tätä näppistä.

Mutta nyt sitten kuvia, joita otimme jo aiemmin, kun tämän päiväisiä kuvia ei Ipad ole vielä lähettänytkään tänne Imaciin:
 Kirsi-Marja sai sukat, mamelukit, mekon ja rusetin...
 ...ja tässä kultainen Josef Perfecto istuu sohvan kaiteella...
 ...lenkillä Välimeren rannalla...
 ...tässä Josef kurkistelee luukun kautta keittiöön, mutta siirsimme sohvan tuosta toiseen paikkaan, koska Josef yritti jo mennä luukusta keittiöön, joten olisi ollut liian vaarallista...
...ja tässä on yksi monista kissoista, joita syötämme ja jolle annoin nimeksi Micky ja on aivan suloinen.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä! Toisella kertaa taas enemmän!

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat. Onpa kiva, että olet jaksanut haitariakin soitella. Olen katsonut monta lauluvideotanne. Ihanaa viikkoa teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Oletko jo feikkarissa? Siellä on kivaa porukkaa ja aika kuluu rattoisasti. Mukavaa kevään odotusta!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!