Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

perjantai 17. lokakuuta 2014

NIIN IHMEELLINEN ON IHMISEN ELÄMÄ

Tänään on perjantai ja 17. päivä lokakuuta. Aurinko paistaa ja asteita on luvassa plus 28, joten vielä tarkenee. Kylläpä ihmiselle voi tapahtua pienessä ajassa paljon kaikenlaista, niin surua kuin iloakin. Me saimme kokea nyt vain pelkkää iloa ja onnea.

Nimittäin kun muutimme tänne Espanjaan, niin oli meille onni, että on ihania ystäviä ja saimme todellakin aivan ihanan asunnon, josta emme pois lähde. No, koska elämämme on nyt niin vankalla pohjalla ja täällä on todellakin hyvä olla, niin sain ensin synttärilahjakseni Ipadin, joka on maan mainioin yhteydenpitoväline ja on hyvä kamera ja videot ovat aivan ihania. Olen onnellinen, kiitos!

No, sitten seuraavaksi sainkin tällaisen:

Ja onneksi toimme kaikki nuotitkin mukanamme ja kyllä olen taas soitellutkin pianolla, kun en enää jaksa hanuria sylissäni pidellä.

Ja entäs mitäpä sitten tapahtuikaan! No, käymme edelleenkin kissalenkillä ja ajatuksissamme kyti nyt, että oma pieni koira olisi nyt jo mukava kaveri loppuelämäksemme. Me kun menetimme villakoiramme neljä vuotta sitten ja ajattelimme, että ei enää ikinä koiraa. Mutta kun tunteet ja sydän kertoivat kaipauksen olevan niin kova, niin päätimmepä ryhtyä tuumasta toimeen. Ja vielä koska tämä lokakuu on meidän juhlakuukausikin, niin ajattelimme, että sellainen pieni rakkauspakkaus olisi meille sopiva hääpäivälahjaksi. Ja niinpä menimme eläinlääkärin liikkeeseen, jossa myydään täällä koiria ja lintuja ja kaloja ym. ja mikäs sieltä löytyikään!



Ja saanko esitellä: hän on Josef kultapoika rakkauspakkaus, keskikokoinen villakoira ja 4 kk ja omistaa ihka oman passinkin. Suloinen ja viisas! Näin hän on nyt tutustunut maailmaan turvallisesti sylissäni ja sitten laskemme pissille. Mutta me haimme hänet siis vasta eilen. Yo meni aika mukavasti ja seuraava yo varmasti vielä paremmin. Hyvin on jo kotiutunut ja häntänsä kantaa jo hyvin ja on hyvin eloisa.

Sitten toki eilen kävin myös kampaajalla ja otin permiksen. Tiistaina menen täydelliseen kasvohoitoon ja torstaina vietämme 10-vuotis hääpäiväämme ja nautimme Josefista ihan joka päivä.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa syksyn jatkoa! Ja vielä meistä kuulette!

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea uuden perhetapahtuman johdosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos Ahti! Josef on kyllä aivan mahtava! Nyt nukkuu ja sitten taas lenkille ja istuu pyörätuolissa sylissäni kiltisti. On kyllä niin kiltti mutta energinen.

      Poista
  2. Suloinen pentu! Siitä on varmasti paljon iloa teille molemmille.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Jutta! Kyllä on ilon täyteisiä päiviä ollut jo nämä kaksikin. Josef on ihana sylivauva ja istuu sylissäni pyörätuolissakin, mutta toki välillä kävellenkin.

    VastaaPoista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!