Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

ESPANJAN ELÄMÄÄ SANOIN JA KUVIN

Tänään on sunnuntai ja 26. päivä lokakuuta. Aurinko paistaa kauniin siniseltä taivaalta ja lämmintä on 26 astetta. Päivämme ovat nyt elämäntäyteisiä, kun poika tuli taloon.

Ennen oli pitkät verhot, matto lattialla, ötökät ja nuket hyvässä järjestyksessä. Mutta se oli ennen kuin Poika tuli kotiin. Nyt on verhot otettu pois, samoin matto ja ötökät ovat pussissa säilytettynä varastossa, sängnpeite on nostettu ylemmäksi ja kaikki odottavat aikaa, että Poika kasvaa. Mutta...mutta ilon aihe on kuitenkin Poika Josef, joka tekee kodista kodin. Nyt on Josef, jolta saa sitä aitoa rakkautta ja hän seuraakin minua joka paikkaan ja nukkuu päivälläkin monasti sylissäni ja oikein selällään nauttii. Eipä me tiedetty, kun tänne muutimme, että meillä olisi vielä tällainen ihana Josef, mutta nyt vaan on.

No, ainakin pysymme virkeinä ja jos hyvin käy, niin kun Josef on 10 vuotta, niin me olemme liki 80 vuotiaita ja toivottavasti vielä virkeitä, kun on virikkeen antajakin. Kolmesti päivässä käymme lenkillä ja se jos mikä tekee hyvää. Sään puolestahan täällä on hyvä lenkkeillä, kun täällä on 300 aurinkoista päivää eli sadetta tulee hyvin harvoin. Mutta sitten kun sitä tulee, niin sitä myös tulee!

Nytpä laitan teille kuvia näistä maisemista, jossa saamme nauttia loppuelämämme.
 Josef ja lelut...
...Josef tulee parvekkeelta...
 ...Josef istuu...
 ...kaunista kanavarannan lenkkiä...
 ...lähitienoon lenkkiä...Yö taas palmujen ylle saa, rantaan maininki raukeaa...
 ...ja kotimme ekassa kerroksessa...
...Josef nukkuu...

...ja tämän päivän lenkkiä...






Ja näiden kuvien myötä, sanon kaikille hyvää yötä!


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Mites Josef suhtautuu kissalenkkeihin? Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Ahti! Me emme ole nyt käyneet kissalenkillä, kun haluamme, että Josef ensin tottuu elämään ja olemaan kanssamme. Onneksi on muitakin ihmisiä, jotka syöttävät heitä. Mutta kaikki aikanaan! Kauniita syyspäiviä sinne teille!

    VastaaPoista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!