Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

lauantai 11. lokakuuta 2014

ESPANJAN KUULUMISIA PITKÄSTÄ AIKAA

Tänään on lauantai 11. päivä lokakuuta. Aurinko paista lähes pilvettömöltö taivaalta ilman ollessa hyvinkin syksyisen raikas ja päivällä luvassa +28 astetta. Olimme jo kaupoilla sillä aikaa, kun siivoja siivosi asuntomme putipuhtaaksi. Hän käy aina kahden viikon välein meillä siivoamassa, joka meitä toki paljon helpottaakin.
 Mutta kuulumisia ajattelinkin teille kertoa alöusta asti, mikäli edes muistan alkutarinaamme, kun tuntuu, että olemme täällä asustelleet jo pitkäänkin.
No, muutimme siis tänne virallisesti 14. elokuuta, jolloin lensimme koneella uuteen jo kalustettuun  kotiimme. Tavaramme eli vain hyvin tärkeät tavaramme tulivat jo aiemmin kuormassa. Mutta nyt täällä olemme pärjäilleet hyvin jo pian kaksi kuukautta ja kylläpä on mennytkin aika niin nopiasti, että ei meinaa oikein perässä pysyä, mutta hauskaa riittää.
Mutta mistä alkaisin, nyt tämän kertomuksen, vanhan totuuden...

 ...minun nukkehuone/kässähuone...jossa 120 nukkea...
 ...heinikkökissa ystävämme...
 ...Välimeren kauneutta...
 ...matkalla kotiin auringon laskiessa...
 ...sininen taivas ja valkoisia ihania pilviä...
 ...Karvis kissaystävämme...
Tässä on ihania kissaystäviämme...
 ...markkinahumua...ihania vaatteita halavalla kun sain...
 ...markkinaostoksia San Pedrosta...huom! ihania nappeja...

...kukkien kauneutta...
 ...ja tuoksua...
...ilta-auringon laskua...
...aterioinnin jälkeistä pesua...
...ja aitoa rakkautta...
Mutta nyt on aika lopetella, jotta jaksatte katsella loppuun asti. Siirryn päivittämään seuraavaa blogiani myös pitkästä aikaa.
Toivotan teille kaikille oikein rattoisaa päivän jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Satuinpas paikalle ihan tuoreeltaan! Kiva kuulla, että teillä menee hyvin! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehheh, Ahti, kyllähän minä näin kun kyttäsit siellä ruudun takaa! Täällä on todellakin nautinnollista asua! Mukavaa viikonloppua myös sinne teille!

      Poista
  2. Onpa teillä siellä kissanpäivät. Mielettömän upea tuo nukkehuone. Miten kenelläkään voi edes olla noin monta nukkea????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Kyllä täällä ollaan kuin Paratiisissa konsanaan. Minullahan on vasta 120 nukkea, mutta teen siis niille vaatteita eli suunnittelen ja kudon tahi virkkaan. No, olenhan aina ollut nukkemaakari ja muutama on minun jo 65 vuotiaita ja sitten tyttäreni ja osa ostettu mistä milloinkin. Mukavaa että muistat minuakin!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!