Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

torstai 23. lokakuuta 2014

10- VUOTIS HÄÄPÄIVÄ JA 14 VUOTTA YHTEISTÄ TAIVALTA

Tänään on torstai ja 23. päivä lokakuuta. Tämä päivä on meille hyvin tärkeä päivä, koska astelimme avioliittoon juuri tänä päivänä 10 vuotta sitten. Ja on toinenkin syy mikä on tärkeä, sillä juuri tämä päivä on rakkaan isäni syntymäpäivä. Häntä muistan myös aina, sillä hän lähti liian varhain.

Mutta eilen olikin tosi kiireinen päivä kun kävimme kaikki trimmauksessa ja sitten lenkillä ja sitten iltamyöhäisellä olinkin jo niin väsynyt, että enpä jaksanutkaan enää kirjoittaa tänne eli aivoni eivät oikein toimineet. Ja siihenhän auttaa vain, että kömpii Nukku-Matin venhoon ja Höyhensaarelle.

Muutoin onkin aika mennyt hyvin ja vauva poika on nyt 4 kuukautta ja ollut meilläkin jo viikon. Juuri viime torstaina me hänet saimme ja onnen hän meille toi mukanaan. Käymme lenkillä ja Josef istuu sylissäni, kunnes pääsemme oikealle pissipaikalle. Ja olemmekin lenkillä aina vähintään tunnin ajan,  sillä täällä on vaan niin leppoisaa kävellä. Ja minäkin nukun nyt paremmin, mutta liekö syy sitten ulkoilun vaiko tuon kolesterolin, joka pitää ottaa juuri ennen nukkumaan menoa, jotta vaikuttaa sitten paremmin nukkuessa. 

Tänään iltapäivällä sitten vietämme hääpäiväämme kahdestaan tai oikeastaan nyt kolmistaan, kun on Josefkin kanssamme. Kyllä tuo Josef on sellainen rakkauspakkaus että muita ei ole! Nyt hän nukkuu taas tämän pöydän alla jalkojeni vieressä.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa!
 Ja kirkkoon näin, yhdessä astellaan...


 ...ja nyt sinä olet mun...
Tässäpä me sitten vielä kirkon rappusilla kuvattavana.

2 kommenttia:

  1. Onnea paljon! Kuvissa kaunis morsian ja komea sulhanen, ja samalta näyttää tuossa yläpalkin kuvassa ja yhtä onnellisina molemmat. Olette tosiaan luodut toisillenne,

    -Sari

    VastaaPoista
  2. Voi, kiitos Sari ystävä! Hyvin on tosiaankin mennyt nämä kokonaista 14 vuotta. Kunpa vaan elonpäiviemme määrä olisi vielä monta vuotta!

    VastaaPoista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!