Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

torstai 5. kesäkuuta 2014

VIIKOT KULUVAT JA LÄHTÖ LÄHENEE JOKA PÄIVÄ

Tänään on torstai ja jo 5. päivä kesäkuuta. Aamu aukeni aurinkoisena asteiden ollessa jo +25. Minä kävin laboratoriossa ja otettiin paljon kokeita, josta siis kolmannella kerralla vasta sai näytteet. No, olenhan tottunut mustelmiin! Sitten tulimme kaupan kautta kotiin ja söimme ja jonkun aikaa levähdettyämme, lähdimme tavanmukaiselle lenkille. Tai ainakin niin oli suunnitelmamme!
Mutta toisin kävi!

Tyttäreni lähti meidän kanssamme tarkoituksena kerätä tuoreita nokkosia. Kävimme kuitenkin kaupan kautta ja kun olimme lähdössä, niin automme sanoi sopimuksensa irti, noin vain yhtäkkiä, mitään ilmoittamatta. No, siinä vierähti tunteja ja kävi huoltomies katsomassa eikä löytänyt mitään vikaa. No, sitten piti soittaa hinausauto paikalle ja ei muuta kuin auto lavalle ja kohti autoliikkeen huoltoa. Sinne se sitten meni ja me lähdimme jalkapatikassa sitten tyttäreltäni hakemaan avainta ja sitten sieltä kotiin. Mutta nyt olen sitten antanut itselleni luvan levätäkin, kun on joka paikka kipiä. Niin, en minä kävellytkään, vaan nautin tuolissa istumisesta, mutta nuo 50 porrasta alas ja sama ylös tänäänkin kaksi kertaa tuntuu hieman jaloissakin. No, huomenna pidän lepopäivän!

Mutta palataanpa muutamia päivä taaksepäin, jolloin kävimme Kirjurinluodon lenkillä. Ja tällaisia kauniita kuvia sieltä jälleen tuli:



Ja tässäpä eläinkuvia...



...ja sorsa poikasineen, kalalokkeja kaksin kappalein ja liekökana rouvalle tullut kiire jostain syystä, kun juoksuun lähti...
 ...siniristilippumme liehui 4.6...
 ...kaunista, kesäistä maisemaa Kirjurinluodossa...




 ...ja kauniita pilviä...
 ...ja sireeneitä...
 ...Porin kaunis kirkko...
 ...riittää varmaan, kun sanon vain, että on kaunista...
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja lämmintä kesää myös kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiitos jutusta kuvineen! Autot on joskus sellaisia. Meidän auto rupesi viime viikonvaihteessa pitämään outoa ääntä. Hiljaa ajettaessa jotain kolinaa tai lonksutusta kuului etupäästä. Käytin autoa "luotto"korjaamossa Iittalassa. Mies ajoi ja kuunteli. Auto ajettiin pukille ja mies tarkisti joka mahdollisen paikan. Katsoi taskulampulla, väänteli, käänteli ja pyöritti etupyöriä Kun mitään ihmeempää ei löytynyt, hän viimeksi haki monenttiavaimen ja tarkisti kaikkien renkaiden kiinnityksen. Ja mitä kummaa! Oikean puoleisen eturenkaan mutterit olivat hieman löysällä. Normaalilla ajonopeudella ei tuntunut mitään erityistä eikä käsin rengasta vääntämällä ilmennyt mitään poikkeavaa. Vaan vika korjaantui eikä homma maksanut kuin 20 e! Tästä lähin olen tarkempi renkaiden vaihdossa! Hyvää kesän jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Ahti! Meitin autossa on starttimoottori vaihdettu kun sulake oli sen polttanut ja koko homma maksoi ruhtinaalliset 205 euroa!!! Mutta nyt pitäisi olla auto taas kunnossa ja pianhan me pääsemme siitä eroonkin kun emme vie sitä etelään. Nyt minulla on oikean jalan pohje niin kipeä että ei voi astua, joten vanhuus on saapunut, ei voi mitään! Ei toimi jalat eikä kädet eikä aivotkaan täysin! Muistista puhumattakaan, mutta hauskaa riittää! Mukavaa viikonloppua sinne teille!

    VastaaPoista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!