Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

perjantai 13. kesäkuuta 2014

VIELÄ KAKSI KUUKAUTTA JA SITTEN...

Tänään on perjantai ja 13. päivä kesäkuuta. Päivä on ollut hyvin sateinen ja kolea +14 astetta ja kova ja kylmä tuuli puhaltaa luihin ja ytimiin. Mutta huomenna paistaa aurinko ja luvassa +18 astetta ja myös jatkossakin.

Tänään on siis kaksi kuukautta, kun me jätämme tämän Väinönlinnamme ja suuntaamme kulkumme kohti etelään ja pilvien yläpuolelle sykkivin sydämin. Sitten ei enää ole paluuta tänne synnyinmaahan. Mutta meillähän alkaa uusi elämä Espanjan auringon alla, jossa aina sattuu ja tapahtuu ja on ohjelmaa vaikka toisille jakaa. Markkinoitakin siellä taitaa olla ihan joka päivä aina jossain päin. Ja markkinoilla onkin mukavan rattoisaa käydä ja tuoreita vihanneksia ja mansikoita ja kirsikoita saa ostaa halvalla niin paljon kuin kukkaro kestää ja jotta ei tulisi matti kukkaroon.

Onhan tässä aikojen saatossa, kun viimeksi olen tätä päivittänyt, tapahtunut kaikenlaista. Mutta eteenpäin mennään välillä hiljaa ja välillä hieman lujempaakin. Ensi viikolla on taas labra natriumin ja kaliumin kontrollia varten ja sitten taas lääkäri katsoo mitä ne arvot näyttävät. Olen saanut myös uuden kampauksen itselleni, kun eilen kampaajallani pistäydyimme molemmat. Tällaisia meistä sitten tuli pienoisen käsittelyn jälkeen:
 Olen tosi tyytyväinen kampaustyyliini...

 ...sain myös vaaleita raitoja...

...ja tässähän me kaksi onnellista ja kaksin aina kaunihimpi.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Ihanat kaksi onnellista kuvassa ja onpas daamilla upea kampaus.
    Ihanaa viikonloppua teille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Löysin tämän tyylini Espanjassa tai oikeataan siis he laittoivat miulle tämän. Ja nyt oma kampaajani loihti kiharat ja väripläjäyksen ja olen tosi tyytyväinen. Tuntee itsensä paljon nuoremmaksi mitä oikeastaan on! Mukavaa viikonloppua myös sinne teille ja älä unohda meitä vaikka olemme Espanjassakin!

    VastaaPoista
  3. Hyvää viikonloppua ja juhannuksen odotusta! Kauniit kampaukset kummallakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Ahti! Mukavaa viikonloppua ja juhannusta myös sinne teille!

      Poista
  4. Me lähdetään taas vasta tammikuun alussa. Joulu lasten ja lastenlasten kanssa on tärkeä meille ja lapsille.
    Oikein ihanaa ja kaunista ja lämpöistä Juhannuksen aikaa teille molemmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä se viesti tullut tännekään! Ihanaa juhannusta sinne teille! Meillä viimeinen juhannus täällä. Tiistaina auton nokka kohti Kotkaa! Vielä me tavataan!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!